2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5168835 بازدید | 66752 پست
ببخشید میتونم عکس بینیتونو ببینم چون منم اونجا که قوز داشته یطرفش تیزه یطرفش گرده و الان که ورما کم ...

عزیزم تو عکس مشخص نیست.... من فرو رفتگی داره یه طرف جایی که قوز بوده 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان یه بنده خدایی با دکتر بلاجی عمل کرده و اصلا راضی نیست عکسهاشم تو گروه گذاشت اگد تو لیست کسی ه ...

کدوم گروه ؟؟؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
سلام عزيز من ديروز صبح عمل كردم با دكتر غلامرضا احمدي

خیییییلی مبارکه عزیزم.

چقدر خوبه که دیگه دغدغه انتخاب دکتر و کی خوبه و کی اینجا رو کم میکنه و این قسمت دست نمیزنه و...نداری

امیدوارم به نتیجه دلخواهت خیلی نزدیک باشه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

دوستان تو رو خدا هر کی هر نظری راجع به سامی داره بگا اگه کار خراب ازش دیدید بگید ؟ از ظهر که اون مورد که با بلاجی فمل کردخ رو دیدم دادم از عمل پشیمون میشم چون مثلا نمیدونستم بلاجی خرابکاره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
دوستان تو رو خدا هر کی هر نظری راجع به سامی داره بگا اگه کار خراب ازش دیدید بگید ؟ از ظهر که اون مور ...

سامی جز کم ریسک ترین هاست 

اما خب قیمتشم بالاس انگار 20 تمن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
غلامرضا احمدی عکساشو دیدم کارش خوب نیست که انقد تعریف میکنید

من هفت بار رفتم مطبش نشستم نمونه ديدم 

نميگم همه عالي بودن و هيچ مشكلي نداشتن و خودمم هنوز نميدونم نتيجه عملم چقدر رضايت بخشه و هيچ تعصبي هم نسبت به ايشون ندارم.اما واقعا از نگاه من دكتر كم ريسكيه.

و نمونه هاي پيجي كه پيج خودشم نيست و يكي از بيمارا براش پيج زده ،قابل قياس با نمونه هاي واقعيش نيست.در هر حال بايد خودتون برين از نزديك ببينين

من هفت بار رفتم مطبش نشستم نمونه ديدم  نميگم همه عالي بودن و هيچ مشكلي نداشتن و خودمم هنوز نمي ...

مهربان جون تو این  موارد نظرت راجع به احمدی چیه؟

کم کردن پروجکشن

باریک کردن تیغه بینی

اختلاف سطح کلوملا و پره ها

با توجه به مواردی که دیدی،جمع بندیت چیه

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

من تو نمونه هاش ديدم كه پروجكشن رو متناسب جمع ميكنه و ديدم نمونه هايي كه حتي خيلي كم نكرده به نظرم خيلي به بيس صورت بيماراش توجه ميكنه ولي نديدم موردي كه مثلا بگم كاش پروجكشن رو كمتر ميكرد.

تيغه رو هم باريك ميكنه معمولا

توي نمونه هاش ديدم براي بعضيا هم سطح بوده يكي دو مورد ازشون پرسيدم خودشون اين مدلي خواستن 

بعضياشم شايد سليقه خود دكتر بوده و نمونه هم ديدم كه كلوملا پايين تر بوده

بازم ميگم سليقه ها فرق داره 

بايد چندين بار بشيني نمونه ببيني كه با سليقه ات جوره يا نه 

من قبلا هم گفتم نمونه هايي هم ديدم كه خوشم نيومده اما جمع بندي كه كردم ديدم با اكثر نمونه ها سليقه ام جوره.

حالا باز برو خودت ببين

دوستان من احتمالا هفته بعد میرم و با سامی فیکس میکنم فقط احتمالا هفته دوم بهمن بهم وقت بده میخام بببنم چند وقت بعد عمل میتونم خودم کارامو انجام بدم یه بچه ۳ ساله دارم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔