2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5167575 بازدید | 66751 پست
بله ارتفاع بینی تا صورت اگه اینطوره که میگی و با هزینه مشکلی نداری یه سر پیش رجایی برو  من خیل ...

دقیقا حس منو دارید!

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        
مطب گردی دکتر سامی  امروز  ساعت ۵ و نیم رفتم مطب خیلی خلوت بود کلا ۳ نفر بودیم که اونا زو ...

گلاب جان خیلی از مطالبی که سامی در مشاوره به شما گفته،به منم گفت.

ممکنه عکس بینیتو ببینم؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳        

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بینی منم خیلی گوشتی نیست  نادریان اول گفت گوشتی چون ریسک داره عمل نمیکنم ولی چون شما قیافت خوب ...

آتنا جان مطب احمدی رفتی؟

نظرا چی بود؟

گلاب جان خیلی از مطالبی که سامی در مشاوره به شما گفته،به منم گفت. ممکنه عکس بینیتو ببینم؟

عزیزم اینجا بلد نیستم میتونی بیای واتساپ عکس بینی داغونه منو ببینی 🤣😩 من حتی فکر میکردم سامی قبولم نکنه مثل نادریان یا اسلامی ولی سامی هم اهل چالشه به قول رجایی شکر خدا 🤣

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام

من دنبال یه پزشک خوب برای جراحی بینیم هستم

متاسفانه توی شهری که من زندگی میکنم جراح های بینی محدودا و هیچکدوم تو سلیقه من نیستن

لطفا چندتا دکتر توی این سبک بینی بهم معرفی کنید(نوک بینی رو برام کوچیک کنه تقریبا نزدیک‌ به تیزی ولی نه زیاد،قوس به بینی بده تیغه رو فقط صاف نکنه(میشه گفت یه جراحی نیمه فانتزی))😬😬😬

سلام عزیزم هزینه عمل با دکتر غلامرضا احمدی چقده؟؟کجا عمل میکنه؟؟واینکه لطفا منم ببرید گروه واتساپتون ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم 

هزینه عملشون ۸.۵ و کلینیک مبین تو همون پاسداران عمل میکنن.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /