2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5166896 بازدید | 66747 پست
بنظرم کاراش به تمیزی پیجش نیست خوشم نیومد. و اینکه ایشون گفتن تو پره ها غضروف میذارم همه دکترای ک ر ...

خب شاید اینجوری تناسبش بهتر باشه 

برادران به من گفت پره دست نمی زنم اما خیلی بد میشه

دست نزنه فک کنم 

دکتر پوست چی و ساریخانی و اصفی و ایلخانیم کاراشون خوب 

اینارو نرفتی من کوچک زاده گرفتم نوبت مشاوره هفته بعد 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من خواستم جوابتو بدما اما سوالت متوجه نشدم.خنده مصنوعی میشه بعدعمل حالا یسری که دکترشون به پره های ...

مرسی ازت..

من مدل بینیم طبیعی هست.. تقریبا شبیه مدل بینی صوف بیوتی.. اما تیغه بینیم اونقدر نازک نیس..

سوالم اینه موقع خنده پره هام باز میشن ،بینی پهن میشه.. چرا واس بعضیا وقتی میخندن بینی تکون نمیخوره؟

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مرسی ازت.. من مدل بینیم طبیعی هست.. تقریبا شبیه مدل بینی صوف بیوتی.. اما تیغه بینیم اونقدر نازک نیس ...

هرچی از مدت عمل بگذره پره های بینی راحت تر باز میشن.بقیه رو ولش کن😁اصل خودتی بخند😜

هرچی از مدت عمل بگذره پره های بینی راحت تر باز میشن.بقیه رو ولش کن😁اصل خودتی بخند😜

پس هرچی.بیشتر بگذره قایق میشه رو صورتم:-)

پس هرچی.بیشتر بگذره قایق میشه رو صورتم:-)

دکتر پره هاتو دست نزده مگه ؟

کوچیکشون نکرده یا پهنای بینیتو کم نکرده مگه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
دکتر پره هاتو دست نزده مگه ؟ کوچیکشون نکرده یا پهنای بینیتو کم نکرده مگه ؟

چرا اما وقتی میخندم تمام رخم پهن میشه.. پره هام گرد هستن طبیعی

یسوال دیگ!

من 6 ماهه عمل کردم، کارم طوریه ک سرم اکثرا پایینه.. تا الان انجام ندادم،میتونم از این بعد انجامش بدم:؟ باید سرم پایین باشه و بنویسم ولی خوب ن خیلی پایین.. تاثیر داره توی افتادگی نوک بینی؟

چرا اما وقتی میخندم تمام رخم پهن میشه.. پره هام گرد هستن طبیعی

خب اگه دکتر به اندازه جمع کنه نباید زیاد پهن بشه 

کی بوده دکترت ؟ 

گوشتی بودی ؟ 

راضی هستی ؟

خب اگه دکتر به اندازه جمع کنه نباید زیاد پهن بشه  کی بوده دکترت ؟  گوشتی بودی ؟  ر ...

من شیراز بودم،فعلا از نیم رخم راضیم اما تمام رخم هنوز پهنه ورم داره ولی بطور کلی فرم طبیعی میخواستم.راضیم

یسوال دیگ! من 6 ماهه عمل کردم، کارم طوریه ک سرم اکثرا پایینه.. تا الان انجام ندادم،میتونم از این بع ...

بستگی به کار دکتر سرعمل داره که برای نوک بینیت چکارکرده.سر پایین گرفتن و افتادگی بینی علمی نیست

دوستان من الان سایت دکتر سامی رو نگاه میکردم. گالری عکسهای قبل و بعد عمل. بعضی ها بینیشون شیک بود بعضیا بنظر میومد هیچ فرقی نکرده حتی سایزشم کوچیکتر نشده. اونایی که نمونه کار توی مطب دکتر سامی دیدند بینی هایی بود که سایزش خیلی با قبل عمل فرق نکرده باشه؟ 

یسوال دیگ! من 6 ماهه عمل کردم، کارم طوریه ک سرم اکثرا پایینه.. تا الان انجام ندادم،میتونم از این بع ...

من از دکترم پرسیدم گفتن ک تا بیس روز اول باید سر مستقیم یا رو به بالا باشه بعد از اون مشکل نیست.... اگر پایه غضروف گذاشته ‌‌شده باشه البته به طور صحیح افتادگی بینی پیدا نمیکنید.... 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
من شیراز بودم،فعلا از نیم رخم راضیم اما تمام رخم هنوز پهنه ورم داره ولی بطور کلی فرم طبیعی میخواستم. ...

عزیزم شیراز برای بینی که سرش گوشتیه و سوراخ ها بزرگن کدوم دکتر خوبه؟

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳