2821
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5164959 بازدید | 66747 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها 

لطفا نظرتون راجب این دکتر ها بگید

بصام

میلانی

سلطانی فر

حمیدرضا ابراهیمی

بینیم استخونی غضروفیه 

یه بینی طبیعی ولی شیک میخوام 

زودم میخوام عمل کنم همین اسفند 

از بصام هر چی سرچ میکنم تو نت کسی نظر نداده 

ایا کسی باهاش اینجا عمل کرده  ؟؟؟ 

عزیزم من شنیدم تو گروه واتساپ هم یه نفر که با دکتر برادران عمل کرده بود انجام داده بود  با کی ...

عزیزم تو گروه واتساپ عمل بینی منم میبری

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد
بچه ها  لطفا نظرتون راجب این دکتر ها بگید بصام میلانی سلطانی فر حمیدرضا ابراهیمی بینیم ...

زهراجان کار حمیدرضا ابراهیمی رو از نزدیک دیدی یا مشاوره شدی پیشش.

راستی چرا اسمش و اخرین نفر تو لیستت نوشتی؟😉

خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد

سلام, بالاخره امروز عمل کردم

دکتر قارونی, کلا طبیعی کار میکنه ک واسه من گزینه خوبی بود, زیاد مته به خشخاش نذاشتم واسه انتخاب دکتر, از بین گزینه های همین سایت انتخاب کردم,

اتاق عمل پرسنل خوش اخلاقی داره بیمارستان یاس سپید, بعد 3 ساعت بهوش اومدم.عمل سختی بود, تامپونا رو همون بیمارستان برداشتن!!!

بعد عمل صورتم کبود نبود و ورم نداشت,

الان جفتشونم داره😂😂

میگن سختی کار همین روزه اوله؟ اره؟

خون زیاد میاد و همش دستم بنده, زود کیپ میشن سوراخای بینی ام,

کسی پیشنهادی واسه امروز و فردا داره بگه, ممنون میشم چیکار کنم چیکار نکنم!

سلام, بالاخره امروز عمل کردم دکتر قارونی, کلا طبیعی کار میکنه ک واسه من گزینه خوبی بود, زیاد مته به ...

خونریزیتون اگر زیاده به دکترتون اطلاع بدید حتما

عملیده با دکتر احمدرضا رجایی
از دیشب کمتر شده ولی سوراخای بینی ام کیپ شدن, فقط با دهن نفس میکشم

نگران نباشید طبیعیه یه گاز استریل چندلایه کن بزارش جلوی بینیت و باچسب بچسبون.هرچندساعت که خیس شد گاز جدید بزار.نزار فعلا تو بینیت هوا بره تا سه روز.. مداومممم بااب نمک بشورش.داخل بینیت التهاب داره برابخیه هاته. با تامپون یا بدون تامپون تا یک هفته اوضاع همینه.سعی کن روغن مصرفیتو هم تغییربدی.روغن زیتون فقط بخور .بقیه روغنا پف میاره.نمک هم نخور .غذاهای چرب نخور ابپز بخور .چندروز اول کله پاچه هم خوبه به شرطی که تو خونه درست کنن برات.تخم مرغ ابپز.ماهیچه.اب پای مرغ هرروز بخور بریزن برات تو سوپ.اب سیب و کرفس قاطی کن.اب انار هم بگو برات تو خونه بگیرن .اسفناج هم بپز بخور البته با ماست نخور.توی همههه غذاهات موقع خوردن ابلمیو و روغن زیتون بزن تا یبوست بعدعمل نگیری😎

مبارکتون باشه🙃

زهراجان کار حمیدرضا ابراهیمی رو از نزدیک دیدی یا مشاوره شدی پیشش. راستی چرا اسمش و اخرین نفر تو لیس ...

نه والا

هیچ کدوم مطبشون نرفتم هنوز 

هفته ی بعد میرم ابراهیمی رو ببینم 

سلطانی فر هم نوبت گرفتم خیلیییی دیر وقت داد

برای ۲۹ دی :///

دوستان یه چیزی یادم اومد بنویسم شاید بدردتون خورد چندبار دیدم بعضی ها از جوش صورت بعدعمل ناراحتن.اگه بعد عمل به جز بینیتون صورتتون هم جوش زده و جوش ها قرمزه و هرکاری کردین نرفته

به خاطر گرم شدن کبده و تغذیه بعدعمل و داروی بیهوشی و بتامتازون .چون کلا عملکرد کبد بهم میریزه

صبح ها کاسنی و شاتره دم کنید قبل صبحانه ناااااشتا میل کنید

حتما مقدار کاسنی که دم میکنید بیشتر باشه یعنی شاتره نصف باشه تا یک ربع هم هیچی نخوریید 

بعد یه هفته تغییرات مثبتتتت روی پوستتون میبینید و خوشتون میاد از شفافیت پوست و کم شدن سیاهی دورچشم و نبود جوش ها🙃

اگرم صورتتون همیشه مستعدجوش بوده حتما کاسنی و شاتره ناشتا بخورید حتمااا باید باهم خورده بشه شاتره انتی اکسیدانه و عملکرد کبد عاااالی میکنه

فقطططط خودتون شاتره و کاسنی از عطاری بخرید و دم کنید عرقیجات اماده هیچ تاثیری برای بهبودی نداره

سلام به همه عزیزان این تاپیک. دوستان من یه ماهی هست دارم میگردم برای دکتر خوب برای جراحی بینی گوشتی. شاغلم و وقت ندارم بشینم توی مطب دکترها. توی سایت دکترها و اینستاشون هم اکثرا کارای خوبشونو نشون میدن. توی این سایت هم همه دکترها هم نظرات مثبت دارن و هم منفی. واقعا موندم چه کنم و چجوری دکتر با ریسک بسیار کم پیدا کنم. تا حالا مشاوره پیش غلامرضا احمدی، علی اصغر شیرازی، قناعت پیشه، شاپوری و گیوه چی رفتم. سامی و بنیادی و نداف کرمانی هم قصد دارم برم. ممنون میشم از بین این پزشکان اگر نظری دارید بهم بگید.

سلام به همه عزیزان این تاپیک. دوستان من یه ماهی هست دارم میگردم برای دکتر خوب برای جراحی بینی گوشتی. ...

عزیزم از بین این دکترا من فقط یه نفرو دیدم با قناعت پیشه عمل کرده بود حدود ۳۰ تومن داده بود و ناراضی بود خراب نشده بود فقط زیادی گوشتی مونده بود اومده بود با تقوی ترمیم کنه 

احمدی و سامی هم گزینه های من هستن ولی هنوز نرفتم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
عزیزم از بین این دکترا من فقط یه نفرو دیدم با قناعت پیشه عمل کرده بود حدود ۳۰ تومن داده بود و ناراضی ...

قناعت پیشه به من گفت جراحی بینی ات به تنهایی خیلی تغییرت نمیده، باید چونه ات رو هم پروتز کنم. ولی یکی که چهار سال پیش عمل کرده بود پیشش و من اصلا متوجه نشدم که عمل کرده، خیلی راضی بود و میگفت کلا کارش طبیعیه.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز