در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
شایلین جان از کجا فهمیدی ک بابونه برای ورم خوبع؟؟؟
فقط هنگام خرید بابونه دقت کنید البته شایدم بدونید اما نوشتم شاید بدرد کسی بخوره.چون دو نوع بابونه داریم بابونه گاوی و بابونه شیرازی🙃بابونه گاوی به شکل گل هست بعد دم کردن بسیار تلخه که از نشونه های بابونه گاوی تلخ بودنشه و نداشتن عطره.بابونه گاوی ورم نمیخوابونه فقط برای بخور صورته.فقط بابونه شیرازی برای ورمه عطر و طعم خوبی هم داره برای پوست صورت هم عالیه😍
لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
سلام دوستان من امروز ۳ ماه و ۲۰ روزه که از جراحیم میگذره و امروز عصر برای معاینه رفتم دکترم بعده معاینه دکتر گفت گفت سره ۶ ماه بیا تا برات ترمیم کنم اون فرورفتگی بینیت رو و چسبتم بزن حالا.حالا میخوام بدونم کسی بوده مثل من بعده ۶ ماه ترمیم کرده باشه و خوب شده باشه؟پرسیدم پره باز میکنی گفت نه از داخل.دقیقا وقتی پامو از مطب گذاشتم بیرون سوالام یادم افتاد که تا کی باید داخل بینیمو چرب کنم؟جای بخیم خیلی یک طرفش جاش مونده چکار کنم دوستان؟
کسي بینی گوشتی ترمیم کرده بعد از عمل بعد از چند سال؟ چطوریه بیهوشی داره؟ داره حالت افتادگی پیدا میکنه بینیم
من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم