2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163071 بازدید | 66740 پست
باز دوباره میام تعریف میکنم و جواب سوالاتتونو میدم عزیزان فعلا 

ممنونم ssomiii جان از شرح مطب گردیهات🌺🌺😊

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام بچه ها من چهارشنبه میخوام بخیه هامو بکشم خیلی استرس دارم.نمیدونم این استرس هام کی تموم میشه.چجو ...

نترس عزیزم.اصلا درد نداشت برام

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
خب بریم از مطب دکتر کوچیک زاده شروع کنیم: ایشون بینی های کم کار و پرکار رو رد میکنن... منم گفتن عم ...

کولوملارو کوچیک زاده خراب کرده بود ؟ نشنیده بودم

دکتر زینلی یا بهتره بگم پروفوسور علی زینلی... پزشک محبوب من که اگر ۳۵تومن داشتم قطعا باهاشون عمل می ...

خیلی گرونه ..و برای استخونیا خوبه نه گوشتیا

و اما محمد بلاجی ایشون جنتلمن تشریف دارن😍 منشی و دستیاراشون خوش برخورد و عالی... خود دکتر ظریف😁 ...

تو دکترایی که رفتی بلاجی از همه بهتره به نظرم

باز دوباره میام تعریف میکنم و جواب سوالاتتونو میدم عزیزان فعلا 

سلام

ببخشید ۸روز عمل کردم،مشهد پیش دکتر حسین حامدی

میرفتم مطبش تمام کارهاش عالی بود

من از روز دوم فهمیدم دماغم از نصفه به سمت چپ کج،طوری که واضح دیده میشه

امشب که رفتم آتل برداشتن به دکتر نشون دادم ،البته منشیش می‌گفت درست میشه

دکتر با فشار دماغم هی ماساژ داد،و به سمت متقابل فشار میداد

به منم گفت تو خونه ماساژ به سمت متقابل فقط یک طرف بدم

از نظر شما درست میشه یا نه

خیلی خیلی نگرانم

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

دوستان سلام مجدد و عرض ادب

بریم ادامه مطب گردی...

امروز مطب دکتر جواد خالقی بودم...شنبه گویا نمونه عمل هاشون مراجعه میکنن اما من امروز فرصت کردم... رفتم و منشیشون نبودن گویا برادرشون به رحمت خدا رفتن یه آقا پسر خوش اخلاق و بامرام جای منشی بود🙂 من ۶رسیدم مطبشون زیر بارروووون شدید تو ترافیک و ...

دکتر ۷تشریف آوردن من تا به الان ایشونو زیارت نکرده بودم

از جلومون رد شدن سر به زیر😁خلاصه من باید میرفتم داخل که یهو یه بیمار با پدر و مادر رفتن داخل😂 این مورد رو بگذریم ازش...

یه مورد گوشتی دیدم عکس قبل عملشونو دیدم خوب جمع کرده بود دکتر براش!۲یا۳ماهه بود دقیق یادم نیست خارج از این دو تاریخ نیست ولی.جای بخیه نبود رو پره ها در حالیکه شنیده بودم جای بخیه تو کاراشون مشهوده...

یه خانم دیگه اومد به روتوش احتیاج داشت یه طرف استخوان بینیشون برجستگی داشت که گویا از قبل داشته دکتر بهشون گفت دو ماه بعا درست نشد روتوش میکنم ...

دوتا گچ بودن گچو برداشتن یکیشون گوشتی با پوست ضخیم که خب خوب بود بنظرم یکی دیگه بینیش نسبت به قبل عالی شده بود عالی خیلی زیبا و فرم عالی!

خب رفتم داخل دکتر زیاد حالشون مساعد نبود ولی با محبت و با حوصله بودن برخوردشون خوب بود و به من گفتن ۹۵درصد شبیه طراحی خودم میشم...

و ساعت۱۰شب اومدیم سمت خونه...

شنبه دوباره میرم...

سلام ببخشید ۸روز عمل کردم،مشهد پیش دکتر حسین حامدی میرفتم مطبش تمام کارهاش عالی بود من از روز دوم ...

سلام عزیزم.هر آنچه پزشکتون میگه رو انجام بدید به شکل درست و صحیح اگر شک دارید به یه پزشک دیگه مراجعه کنید نظرشونو بپرسید.

سلام عزیزم.هر آنچه پزشکتون میگه رو انجام بدید به شکل درست و صحیح اگر شک دارید به یه پزشک دیگه مراجعه ...

ببینید دقیقا همون روز با من یکی دیگه هم عمل داشت،اونم امشب تو مطب دیدم،مال اونم به سمت چپ کج بود،بهش گفتم،گفت دکتر گفته خودش درست میشه

ولی خداییش میری مطبش مریض های مثلا بعد ۲۰ روز عمل میبینی میگه کارش محشره

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖