2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161234 بازدید | 66733 پست

سلام دوستان

من تازه واردم، بلاخره بعد سالها تصمیم گرفتم بینیمو عمل کنم، خیلی می ترسم خراب شه و وسواس دارم. بینیم یه مقدار کجه و انحراف هم داره، اما خیلی بزرگ نیست.

دکترای خیلی خیلی حاذق و با تجربه بهم پیشنهاد کنید لطفا

سبک دکترای جدید که اسم در کردن و نمی پسندم، واقعیت نمی تونم اعتماد کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم منم پسرم ۱۶ ماهشه شیر خودمو میخوره .منم ماهه آینده نوبت دارم برای عمل .خیلی از مراقبتای ب ...

سلام خانمی ن اقام اصلا اجازه نمیده قطع کنم اما شنیدم تا ۲۴ساعت نباید شیر بدم بخدا دارم دق میکنم فردا شب عملمه تو رو خدا خیلی برام دعا کنین برا دختر کوچلوم دعا کنین اذیت نشه

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون

سلام اونایی ک تازگی عمل کردینن بینیتون کیپ میشه؟؟؟ من ۲شبه بازم با دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه بینیم کیپ میشه گاهی خوبه گاهی یکیش کیپه گاهی هر دو میتونه دلیلش شستشو ندادن باشه؟؟؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام اونایی ک تازگی عمل کردینن بینیتون کیپ میشه؟؟؟ من ۲شبه بازم با دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه بینیم ...

نگران نباش.طبیغیه‌به علت لخته خون و ورمو و از این چیزاست

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام اونایی ک تازگی عمل کردینن بینیتون کیپ میشه؟؟؟ من ۲شبه بازم با دهن نفس میکشم گلوم خشک میشه بینیم ...

منم همسنم تا یکماه طبیعیه ...بخاطر ورم بافت های داخل بینی هس

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
عزیزم ربیعی مگه چقدر میگیره؟ سبک کارش طبیعیه؟برای چه بینی هایی خوبه؟

دقیق نمیدونم البته چند ماه خارجه چند ماه ایران 

من دیدم چون گرونه دیگه اصلا سمتش نرفتم فکر میکنم ۱۵به بالا باشه هزینش

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
منم دوماه و هشت روزه که جراحی کردم پسرم ۲۰ ماهش بود اونموقع و شیر میخورد بعده جراحیم دکتر گفت تا ۲۴ ...

ممنونم عزیزم ازت بابت راهنماییت .منم ی هفته میرم خونه مامانم .فقط شما تو اون ۱۰ روز دیگه شیر ندادی بهش؟شبا چجوری میخوابید؟

پسر من شیر پاستوریزه بزور میخوره شیر خشکم نمیخوره .میدونم سختیش زیاده ولی خیلی دوست دارم زودتر عمل کنم . بنظرت از شیر بگیرمش قبل عمل بهتر نیست؟چون گوچیکترم هست زودتر فراموش مبکنه

...taiping
سلام خانمی ن اقام اصلا اجازه نمیده قطع کنم اما شنیدم تا ۲۴ساعت نباید شیر بدم بخدا دارم دق میکنم فردا ...

الان دیدم فردا عملته .انشالله بسلامتی عمل بشی برگردی پیشمون عکس بینیتو برامون بزاری!😙😙😙

ولی من میخوام پسرمو از شیر بگیرم چون غذا درست نمیخوره

...taiping
ممنونم عزیزم ازت بابت راهنماییت .منم ی هفته میرم خونه مامانم .فقط شما تو اون ۱۰ روز دیگه شیر ندادی ب ...

خواهش میکنم عزیزم راستش شبا میرفت پیش شوهرم خونمون میخوابید شیشه شیرش و شیر پاکتی میذاشتیم جلو دستش که هروقت میخواست خودش میخورد و بهم میریخت،مغز و اینا خیلی دوست داره دائم میخورد کوچولو .برا روزه اول و دوم من خیلی شیر تو سینم بود خودم اذیت میشدم وقتی خیلی بهانه گرفت دیگه برخلاف میلم استامینوفن خورد کردم حل کردم خورد دیگه نخواست شیرمو بخوره باز میگم من مجبور شدم چون هیچ جوره ولم نمیکرد.بعدظام کلا میبردش پارک و شهربازی خستش میکرد شبام راحت تا صبح میخوابید.این تجربه من که خیلی اذیت شدیم دوتاییمون