2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161189 بازدید | 66733 پست
انشالله عزيزم     بارها اينو نوشتم: تنها وظيفه شما در اين دوران اين هست كه مثبت فكر كنيد ...

چشم عزیزم من اگه نتونستم کامل بخونم تاپیک رو بخاطر دحترمه که اینقد اذیت و بریز بپاش داره نمیرسم زیاد گوشی دست بگیرم البته برا یه هفته اول عمل شوهرم کاملا میمونه خونه و ازش نگهداری میکنه اما هفته بعد خدا کمک کنه خودم بتونم جم و جورش کنم

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
نادریان رو هم قبول داشت ولی میگفت چالشی نیست و بینی های کم کارتر رو قبول میکنه گفت اگر پروجکشن بینی ...

منم در رفتگي تيغه مياني داشتم. اولين بار ابيانه بهم گفت. برادران و رجايي هم گفتند.

مطبگرديها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیستخرابکارها ۲۸۹۵) نکاتمطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایلموردنیازعمل(۲۸۰۶)- شبعمل (2773و ۲۷۸۷)- شرححالبعدعمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولینپست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نادریان رو هم قبول داشت ولی میگفت چالشی نیست و بینی های کم کارتر رو قبول میکنه گفت اگر پروجکشن بینی ...

گلاب جان از روي امضات فهميدم كه انگار تازه شروع به مطب گردي كردي. كار خوبي كردي رفتي پيش رجايي.. رجايي خيلي وقت ميذاره و اطلاعات خوبي ميده به ادم.

عزيزم در طي مطبگرديات حتما مشاوره پيش دكترهاي رايگان هم برو: حسين نژاد/ثابتي/ابيانه/غلامرضا احمدي/...

هرچي بيشتر بشنوي در مورد دماغت بهتر ميتوني تصميم ميگيري. 

حتما مطبگردياي منو هم بخون توي امضام، اميدوارم كمكت كنه...

مطبگرديها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیستخرابکارها ۲۸۹۵) نکاتمطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایلموردنیازعمل(۲۸۰۶)- شبعمل (2773و ۲۷۸۷)- شرححالبعدعمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولینپست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)

دوستان عزيزم در مورد كوچك شدن سايز بيني، دوست دارم جمع بندي تحقيقات و مطبگرديا و نيز تجربه بعد از ...

شایلین جان ممنون از توضیحات دقیقی که دادی واقعا دونستن این موارد خیلی توی ذهنیت کسی که میخاد عمل کنه تاثیر میذاره ... بازم ممنون

دوستان عزيزم در مورد كوچك شدن سايز بيني، دوست دارم جمع بندي تحقيقات و مطبگرديا و نيز تجربه بعد از ...

دقيقا يادمه دكتر سجاديان هم گفت هر چقدر ارتفاع بینیو در بینیهای گوشتی کم کنیم در نمای روبرو ،بینی کوفته تر میشه  و نباید از یک مقداری بیشتر کم کرد

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
رسول پناه

سلام

ببخشيد شما با رسول پناه عمل كردين؟؟

ببنيتون گوشتي بوده؟

اضي هستي؟؟؟

چند باري كه رفتي مطبش ناراضي نديدي؟؟

ممنون ميشم جوابمو بدي

امروز ميرم مطبش

چند وقته عمل كردي؟؟؟

سلام ببخشيد شما با رسول پناه عمل كردين؟؟ ببنيتون گوشتي بوده؟  اضي هستي؟؟؟ چند باري كه رفتي ...

ن استخونیه بینیم...من تازه دوهفتس ک عمل کردم یبار رفتم مطبش ناراضی ندیدم یکی هم توی خیابون دیدم خوشم از بینیش اومد پرسیدم پیش کی عمل کردی گف رسول پناه...حالا باز خودتون برید ببینید چون ممکنه سلیقه ها فرق داشته باشه

واقعا؟پس کاملا ریلکس میرم شما برام دعا کنین نمیرم زنده برگردم 😅ممنون از راهنماییت شایلین عزیز

شما پست های منو دنبال کن متوجه میشی بدتر از توام وجود داره😅😅😅 من همخ رو عاصی کرده بودم حتی تا ۲ روز پیش مثل چی پشیمون بودم از عملم اما الان خداروشکر میکنم واقعا دخترم از میترسید تا ۱هفته از دور باهام صحبت میکرد اما الان ک ۲هفته گذشت عادیه 

بعدم نباید دیگ شیر بدی شنیدم بیهوشی ضرر داره اگ بعد عمل بخوابی به بچت شیر بدی دختر من ۲سال و ۶ ماهشه ۲۰ماهش بود از شیر گرفتم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
بنظرم دکتر رجایی بر اساس چیزایی که از مطب گردی های اخیر شنیدم وسواس فکری دارن. بیشتر از همه هم خودشو ...

اتفاقاً منم داشتم به همین مسئله فکر میکردم علامت های وسواس فکری عملی رو داره🤔

زندگی انقدر منو به چالش کشید که فهمیدم تنها کسی که واقعا عاشقمه تنها کسی که برام میمونه پروردگار مهربونمه❤️نه خانواده نه عشق نه دوست نه….   نتیجش شد قوی تر بودن از هرزمانی💪🏻
سلام  من قبلا هم گفتم، خودم و خواهرم با سامي عمل كرديم. بيني خواهرم گوشتي بود كه بيني خوبي از ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوییتون

شما نوشین جون هستید😋😍

اصلا دقت نکردم.

مطب گردی ها  دکتر بنیادی و نادریان صفحه ۲۹۰۰ دکتر تقوی یحیوی رجایی غلامر ضا احمدی قارونی  سامی  ۲۹۰۲      دکتر برزنجی ابیانه ۲۹۰۳