2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5105490 بازدید | 66718 پست
من هفته بعد میرم مشاوره میام میگم چطور بوده بهتره الان اسم دکترو نگم که خدای نکرده اخبار کذب منتشر ن ...

ممنون بابت این اخلاق پسندیده ات   منتظر خبرمطب گردیت میمونم. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها من می خوام یه دکتر جدیدو بهتون معرفی کنم. دکتر رضا افراه این دکتر برای بینی های استخونی بسی ...

الان هم3تومن میگیره

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

هزینه هم بگین

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

هزینش چقدشد

همین الانم خیلی جمع و جور شده و عالیه . خواهشا صبوری کنید و سعی کنید از این تغییر لدت ببرید . 

میدونی انگار غیر عادی شده قیافم واسه غریبه چطور بگم میترسم از نظر دیگران مسخره شده باشه قیافم

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم همین الانم مشخصه که بینیت خداروشکر خوب شده ورمش که بخوابه حتما زیبایی شو نشون میده مبارکت باشه ...

خدا کنه اولین بار بعد گچ ک اصلا خوشم نیومد مثل منگلا شده بودم انگار خجالت میکشیدم تو اینه نگاه کنم به مرده گفتم سریع چسب و بزنه با چسب یکم عادی تر بود برام فقط یکم

منم ققط یه قطره سدیم کلراید میریزم همین  یه لحظه کیپ میشه دماغم باز خوب میشه این عادیه؟

سلام مبارکه بسلامتی نگران نباش گوشتی ۶ماه تایکسال زمان میبره تاورمش برطرف بشه توی گروه جراحی بینی بچه هایی که گوشتی بودن دکتراشون بهشون گفتن بعدازعمل تاچندوقت بینیشون دوبرابرقبل میشه به خانواده تون بگید که امادگی داشته باشن گوشتی زمان میبره تاورمش بخوابه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام مبارکه بسلامتی نگران نباش گوشتی ۶ماه تایکسال زمان میبره تاورمش برطرف بشه توی گروه جراحی بینی بچ ...

ممنون عزیزم 

خدا کنه

ولی الان خیلی ضد حاله 😓

ممنون عزیزم  خدا کنه ولی الان خیلی ضد حاله 😓

صبرداشته باش استخونیش کلی ورم میکنه توکه گوشتی بودی بایدصبورباشی ونظردیگران برات مهم نباشه مگه خدای ناکرده مشکلی پیش بیاددیگران دردی ازادم دوامیکنن مهم خودت باش که میدونی گدشتی ورم داره وبایدصبرکنی الکی خودتوازارنده

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔