2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5105425 بازدید | 66717 پست

سلام دوستااان من گچ و تامپونو بخیه رو باهم گرفتمدرد نداشت اصلا حس خوبی بود با بینی نفس کشیدن خنک شده بودم انگارهمون طور ک حدس زدم سوراخی بینیم خیلی فرق میکنی یکیش خیلی کوچیکه اون یکی بزرگتره ک قشنگ مشخصه نیازی به دقت نداره بعدم‌اینه انگار فانتزی شده یه حس بدی دارم سلفی ک گرفتم و تو اینه ک نگاه کردم خیلی حس بد و غریبی داشتم از قیافم بدم میومد و میاد حس میکنم شبیه عقب موندها شدم گ خیلی نا امیدم پشیمون شدم اصلا😥😥😥

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا مال ما اینقدر طول نکشه واقعا سختهه

واسه دوست منم بعد یکسال خوب بود دیگه ولی من ندیده بودمش امسال دیدمش خیلی چهرش معمولی بود و غیر قرینگی و اینا نداشت کاش میشد عکسشو بزارم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

سلام دوستان.

من یک ماه و نیمه بینیمو عمل کردم.

ولی زیاد راضی نیستم😭😭😭

اولا بینی ام گوشتی بود...و الان حس میکنم هیچ تغییری که نکرده خیلیم برگتر شده وقتی چسب رو بردارم...

نوکش الان هم پایینه....میترسم بازم بیاد پایینتر ....

بخیه های داخل بینیم هنوز هستن و حس میکنم حالت زخم داره...ولی دکتر میگه طبیعیه فعلا...

از همه بدتر غضروف زیر بینی ام حس میکنم صاف نیست و انگار ی شکستگی بینش باشه وقتی دستمو میکشم انگار صاف صاف نیست....میترسم شکسته باشه...اویزون بشه😭😭😭

چند سال بی نهایت دوست داشتم عمل کنم....حالا اینجوری شد....

خیلی هم بد به هوش اومدم و خانوادم نگران شدن...

دخترم همه ی دنیای منه  
دکترتون کی بوده؟ پوست بینی منم ضخیمه، بینی گوشتی تا یکسال باید صبر کنه

من اهواز عمل کردم.خیلیم تحقیق کردم...تحقیق زیادی خراب کرد انگار....

خوش رفتار

دخترم همه ی دنیای منه  
سلام دوستااان من گچ و تامپونو بخیه رو باهم گرفتمدرد نداشت اصلا حس خوبی بود با بینی نفس کشیدن خنک شده ...

سلام عزیزم
انرژی منفی نده و به وجه بد قضیه فقط فکر و نگاه نکن
دقیق بگو بینیت چه شکلی شده الان؟
بعلاوه اینکه واقعا بی انصافیه بخای انقدررر زود قضاوت کنی ! نزدیک چند ساعت افتادن به جون بینیت و اونو کوبیدن و از نو ساختن ! چرا توقع داری یه بینی بدون ورم و خوش فرم از زیر گچ بیاد بیرون؟؟!  
اون زمان که من عمل کرده بودم همه میگفتن تا 6 ماه اول قضاوت کردن راجبه بینی کار اشتباهیه و پایه و اساس نداره
عزیزم تو مراحل اولیه نقاهت و پشت سر گذاشتی و بازم تحمل کن تا ایشالا بادش بخابه
شنیدم چای به لیمو خیلی خوبه برای خابیدن ورم
اگر میتونی بخور که زودتر به نتیجه نزدیک بشی
بازم میگم خودتو ناراحت نکن  و مهلت بده  

چرا

عزیزم اگر بینیت مشکل خاصی نداره(چه ظاهری چه داخلی) اصلا عمل نکن
من خودم یکی از اون ادمایی هستم که اگر برگردم پارسال عمل نمیکنم ، چون الان که از بینیم راضی نیستم و تو فکر ترمیمم و افتادم دنبال تحقیق و خوندن راجبه عمل بینیم فهمیدم چه عمل پر ریسک و حساسیه! و دست زدن بهش به سادگی گفتن همین کلمه نیست...
 خوشبختانه یا متاسفانه بینی فقط یه دکور وسط صورت نیس اولین و مهمترین وظیفه ش تنفس و ورود اکسیژن به مغزه .. اگر همین یه مورد  کمی با زمان قبل عمل  تفاوت پیدا کنه نتیجه دیگه به اندازه تغییر کمش نخواهد بود و تاثیرات مخرب زیادی داره، بی حوصلگی - سردرد - بزرگ شدن قلب در دراز مدت  و مرگ زود هنگام از نتیجه هاشه....
تو همین چند ماه گذشته هم که دارم تحقیق میکنم میبینم هیچ دکتری نیس که رضایت بالای 80درصد داشته باشه همه بلاخره یه ناراضیتی هایی ازشون هست، و به عبارتی همینیه که بچه ها میگن و کاملا ریسکه
ما این بینی رو میخایم که یه عمر باهاش تنفس کنیم  زیبا باشه ولی بادی نیاد و نره هیچ ارزشی برامون نداره  
برای همین خیلی فکر کن
موفق باشی