در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها بیایین بینی منو تحلیل پزشکی کنیم شایلین جان بیا کمک ، من تازه با اصول زیبایی بینی آشنا شدم خیلی خوبه که آدم اطلاعات علمی داشته باشه چون نتیجه عمل رو تا حدودی درک میکنه ، من از اینکه بینیم زیاد کوچیک بشهو تغییر کنه خوشم نمیاد فقط دوست داشتم از افتادگی در بیاد اینم اندازه ابعاد بینی من در ضمن صورتم گرده
بچه ها بیایین بینی منو تحلیل پزشکی کنیم شایلین جان بیا کمک ، من تازه با اصول زیبایی بینی آشنا شدم&nb ...
عزيزم من و شما تخصص اينو نداريم كه بگيم اندازه ها چجوري باشه... نميتونيم (و نبايد) بشينيم براي بيني الگو بكشيم و به دكتر بگيم اينو درست كن... چون با اينكار فقط خودمون رو ميبريم توي يك فضاي غير واقع بينانه و بعدا اذيت خواهيم شد.
شما فقط با توجه به ميزان حساسيتي كه داري بايد تعداد دكترهاي زيادي رو بررسي كني و نتايج عملهاشون رو ببيني و با توجه به سليقت و اصول زيبايي شناسي كه طي اين مدت با مطالعه و تحقيق ياد گرفتي، يكي رو انتخاب كني...
بچه ها فک کنم همتون دکتر وقردوست و بشناسید اکثر بازی گرا پیشش عمل کردن کارش طبیعی منم بینیمو پیش دکتر وقردوست عمل کردم کل تهران گشتم ولی وقتی رفتم مزب دکتر وقردوست نمونه کاراشو از نزدیک دیدم خدایی کارشون عالی
دکتروقردوست منم پیشش عمل کردم خدایی من عمل کردم دوستام وقتی بینیمو دیدن ده تا از دوستام اومدن پیش ش عمل کردن با دختر داییم و دختر خالم خدایی برای همه یاونا هم خوب شده انصافا دکتر منصفی هزینه اش خیلی مناسبه
دکتروقردوست منم پیشش عمل کردم خدایی من عمل کردم دوستام وقتی بینیمو دیدن ده تا از دوستام اومدن ...
عزیزم ما اینجاییم تا به هم کمک کنیم تا هم سلیقه مون رو راجب بینی که میخوایم داشته باشیم پیدا کنیم و همینطور واقع بینانه به این عمل نگاه کنیم بدون ایده ال گرایی و با اطلاعات دادن راجب دکترها به هم دیگه ببینیم کدومشون بهتر میتونن توقع ما رو برآورده کنن شما هم اگه به این نیت اینجا هستید لطفا چند نمونه از کارهای ایشون رو و همین طور عکس بینی خودتون رو به اشتراک بزارید تا بچه ها با کارهای دکترآشنا بشن اینکه شما بگید خوبه ،لازم هست ولی کافی نیست .