2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185605 بازدید | 66764 پست
حالا جدی اگ موهای بینیمو قبل عمل با شمع بکنم ایراد داره یا ن؟؟

نه عزیزم این کارو نکن یوقت بافتای داخل بینیت آسیب میبینه و طی عمل مشکل ساز میشه.تو برگه قبل از عمل که بهمون داده بودن برا مردا فک کنم زده بودن تمیز کردن موی بینی

دوستایی که تجربه عمل دارید. دکتر بخیه‌هاتون رو بعد از چند وقت کشید؟  آیا یوهو همه رو کشید یا ...

بیشتر میدن به منشی یا دستیاراشون که بکشن عزیزم

مال منو اسپیلینتو بخیه پره بینیمو باهم کشید سره ی هفته

بخیه های داخلم که وقتی چرب میکردم سره سه هفته اومدن بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این کارو نکن یوقت بافتای داخل بینیت آسیب میبینه و طی عمل مشکل ساز میشه.تو برگه قبل از عمل ک ...

باش پس فقط کوتاه میکنم اخه قبلا ماهی ۱بار شمع میذاشتم حیلی خوب بود

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
دوستایی که تجربه عمل دارید. دکتر بخیه‌هاتون رو بعد از چند وقت کشید؟  آیا یوهو همه رو کشید یا ...

سلام شایلین عزیز بینی جدیدت مبارک باشه عزیزم.

برای من رو هم هفت روز بعد از عمل کشید بخیه ها زیر پره و کلوملا و یکی هم داخلی بود.فقط بخیه جذبی ها باقی موند که خودش افتاد بعدا

سلام دوستان من تازه عضو شدم قصد جراحی دارم لطفا اگر کسی اطلاعاتی راجع به دکتر خالقی داره ممنون میش ...

دکتر شیروانی هنوز جراحی میکنه ؟ شنیده بودم خودش دیگه جراحی نمیکنه دکتر سامان که خواهرزادشه انجام میده ولی خودش که کارش خیلی خوب بود خیلی بازیگرا رو شیروانی عمل کرده 

دخترم 💔 😔

من عمل نكردم هنوز ولي اونايي كه عمل كردن ميگن بخيه ي تويي ها جذبيه،ولي بيروني هارو همون يه هفته ده روز با گچ ميكشن

دکتر شیروانی هنوز جراحی میکنه ؟ شنیده بودم خودش دیگه جراحی نمیکنه دکتر سامان که خواهرزادشه انجام مید ...

دكتر سامان خودش جداست،دكتر شيرواني دستيار داره اون انجام ميده و بعضي وقتا ميده به كار اموزا،راستش دختر خاله ي من با اون همه هزينه اي كه به دكتر شيرواني داده كارش به ترميم كشيده اونم دو بار

فكر كنم غلامرضا احمدي رو ميگي شما. درسته؟ البته اليسا جان با دليل و مستندات كافي ثابت كردند كه اسم ...

شایلین جان میشه منو دقیق تر راهنمایی کنی

راستش من ماه هاست پیگیرم تا بتونم جراحی کنم چندروزه نسبت به احمدی مرددم

بینی من استخوانی غضروفیه یه همراه قوز و انحراف داخلی که تنفسم گاهی سخت میشه

چندتا دکتر به جز احمدی میتونی پیشنهاد بدی تا پیگیرشون شم تا زمانی که بخوام جراحی کنم.ممنون میشم❤

باش پس فقط کوتاه میکنم اخه قبلا ماهی ۱بار شمع میذاشتم حیلی خوب بود

سلام گلم منم یه باروکس کردم موهای بینیم رواماجایی خوندم موهای بینی مثل فیلترعمل میکنن وباعث میشه گردوغبارواردریه نشه ونبایدازبین برن برای سلامتی بهتره که باشه ودرموردقبل ازجراحی میگن وکس یاشمع خوب نیس شایدباعث عفونت بشه بزارخودشون توی اتاق عمل تمیزکنن انشاالله که عمل خوبی داشته باشیدوبه دکترتون بگیداسترس تون زیاده قبلش یه قرص ارام بخش میدن بدبه دلت راه نده منم یرسزارین ازماه اول کابوس میدیدم که نکنه خدایی نکرده چیزی بشه اماراحت بیهوش شدم وخیلی سبک بهوش اومدم توکلت بخداباشه آیه الکرسی وتوحید قبل عمل ارامش میده انشاالله که نتیجه عملت عالی میشه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام گلم منم یه باروکس کردم موهای بینیم رواماجایی خوندم موهای بینی مثل فیلترعمل میکنن وباعث میشه گرد ...

ممنون عزیزم بابت دعای زیبات😘😘😘 

اره کلا بیخیال شدم این همه با مو میرن خخخ شر درست نکنم واس خودم بهتره

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

سلام دوستان 

من امروز رفتم مطب دکتر عالیان

جو مطب خیلی دوستانه بود

مخصوصا منشی و دستیارای دکتر خیلی خوب برخورد میکردن هم با عمل کرده ها هم با کسایی ک مشاوره داشتن

مطب پر از عمل کرده بود که من ۸۰ درصد دوست داشتم خیلی تر تمیز جمو جور شده بود بینی هاشون

یک نفر فقط زیاد دوست نداشتم که اونم بنظر خودم باز تازه عمل کرده بود واسه قضاوت زود بود

چند نفری که کنارم بودن پرسوجو کردم راضی بودن مخصوصا ی خانمی ک میگف بعد کلی تحقیق عمل کرده

ویزیت ۴۴تومن بود من چون از طریق اینستاوقت گرفتم جمعه ها طرح رایگان دارن از من پولی نگرفتن

خود دکتر خیلی دوستانه برخورد کردن گفتن میشه راحت جمع کرد نیاز به غضروف داخل پره ها نیست که خیلی واسه من مهم بود چون دکتر نجات حسینی بمن گفتم نیاز به غضروف در پرهای بینیت هست من نمیخوام دست کاری زیاد کنم بعد پس بزنه 

درکل بنظر م خوب بود

طب نگار میفرسته عکس بگیریم

در یک روزم ۲تا۳ عمل انجام میده

حالا ۲۰اوم میخوام مطب دکتر کوچک زاده برم تا انتخاب نهایی بکنم

مطب گردی: دکتر جهادی و دکتر سید نجات حسینی(۲۷۷۴)،دکترعالیان(۲۸۰۴)،دکتر رضاساریخانی(۲۸۱۶)،دکتر ایلخانی(۲۸۹۵)،دکتر رسول پناه(۲۹۰۰)،دکتر غلامرضااحمدی و دکتر سیاوش صفوی(۲۹۱۴)،دکترغلامرضا احمدی(۲۹۵۱)،روز عمل(۲۹۵۱)دوماهگیم(۳۰۰۲)