2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185720 بازدید | 66765 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم یکی دیگه از دور

وای خداااا خیلی شیکه و خوشگله ...دست بهش نزنیا. با آرایش خیلی خوب میشه .عاشقش شدمممم 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
الان گرفتم

خیلی خوبه عزیزم.من وقتی میخندم بینیم پهن میشه و باز ..قصد عمل دارم.

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
واقعا تورو خدا راست میگی

اره عزیزم..خیلی عالیه..🙂💋😍🦋

الان گرفتم

سلام . ببخشید وارد بحثتون شدم . یکی از دوستان تو همین تاپیک اصول زیبایی شناسی بینی رو گذاشته بودن . که دقیقا ارتفاع بینی باید اندازه فاصله دوتا پره باشه . یعنی پایین بینی یه مثلث متساوی الاضلاع باشه . امتحان کنید ببینید چه جوریه . خیالتون راحت میشه

سلام . ببخشید وارد بحثتون شدم . یکی از دوستان تو همین تاپیک اصول زیبایی شناسی بینی رو گذاشته بودن . ...

دکترمم گفت اینو گفت صورتت کشیدس بیشتر از این نمیشد کوتاهش کرد بعدش من وقتی عمل کردم ۶۷ کیلو بودم الان لاغر شدم ۵۲ کیلو ام بیشتر دماغم خودشو نشون میده

دکترمم گفت اینو گفت صورتت کشیدس بیشتر از این نمیشد کوتاهش کرد بعدش من وقتی عمل کردم ۶۷ کیلو بودم الا ...

سعی کنید زیبایی هاشو ببنید و ازش لذت ببرید . واقعا ایرادی نداشت که بخواهید انقدر خودتونو ناراحت کنید 🌹