2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160931 بازدید | 66733 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد از تزریق ژلت هم بالا میرفت؟؟ یعنی فاصله بین تزریق ژلت و عمل بینیت
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
رومیناسا ایول به نامزدت، ماشالله به این همه دقت، من اون هفته چسبمو کندم مماخم کاملا یه ور شده بود فجیییع بعد همسری میگفت چیزیش نیست!!!! حساس نشو!!!!! واقعا هیچی به چشمش نمیومد!
اما اونایی که عمل کردین و نکردین این نصیحتو آویزه گوشتون کنین، تجربه کردم که مبگم!! بچه ها به هیچ وجه جلوی بقیه عیب از بینیتون نگیرین و اگر هم یکی یه عیب و ایرادی گرفت حتی اگه درست بود به هیچ وجه زیر بارش نرین( البته درسته که خودمون میفتیم تو فکر!!)، چون اینجوری هم بقیه بیشتر گیر میدن و دنبال عیبای دیگه میگردن و تا آخر هم مماختون در نظرشون معیوبه و هم این که به شدت حرفاشون اعتمادبه نفستونو میریزه به هم و....
پس به هیچ وجه اجازه ندین نظر بدی بدن، من که هرکی عیب و ایرادی میگیره میگم این کاملا طبیعیه و تا 6 ماهه دیگه برطرف میشه یا میگم خودم با اصرار از دکی خواستم اینجاش اینجوری باشه یا دست نزنه!!! کلا طرف اولش میره تو کما و بعدشم شروع میکنن به تعریف که نه بابا خوب شده :)
از من به شما نصیحت، عیبارو همینجا به هم میگیم، دیگه به بقیه کار نداشته باشین، خیلیا دلشون میخواد بگن مماخامون بد شده، والاااااا
سلام بچه ها
از دست شما دوتا (رومینا سا و رومیصا) می بینم فقط خودم گیر نیستم
دختر مماخت که خوبه خنده به اون خوبی فقط ورم داری تازه نه به اندازه من:)))
چند صفحه قبل خوندم راجع به ورم استخونی عزیزای دل ورم استخوان هم وجود داره تو مواردی مثل مماخ بنده که هم حجم استخوان کم کردن هم جا به جا کردن ورم ایجاد میشه در حد تیم ملی که فقط باید صبر کنیم بره
سخت است ،کار دنیا سخت است
امادوری از همه اش سخت تر است.....
(سید مهدی موسوی)

بینی استخوانی
20مهر1392 دکتر کمال کوچک زاه
سعیدی جون من همه شکلکای ممکنا میتونم دربیارم.
کاملا حرکت میکنه.ولی خوب من لبم تا وسط دندوانی بالام هست در حالتی که دهنمو باز میکنم.(چی گفتم) که قبلا هم اینطوری بود حالا شایدم به این خاطر که برام عادی شده متوجه نمیشم
نمیدونم والا سعیدی،عجیبه، میخوای یه مشاوره اینترنتی بکن با این دکتر مماخایی که اینترنتی جواب میدن
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی