2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160673 بازدید | 66733 پست
کتی عکسای ٢ ماهگی رو عطیه صفحه ٢٤٣٥ تایپک ٢.٥ گذاشته بعدا دوباره میزارم عکس جدید
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم
شاامااانااااا جان چه گیریه به سامی دادی آقا ازش متنفری بگرد دکتر مهربوون پیدااا کن
مگههه نمی گی باهات خوب نبود اینطوری ممکنه بعد عمل دعواتون شه
شامانا ینیییییی اگه تو با سامی عمل کنی خیلییی تاریخی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامانا مرسی
اما تو عکسا فانتزی شده هرکی میبینه میگه انصافا طبیعیه البته نه اینکه معلوم نباشه عملیدم ولی خدایش بینیم خیلی تمیزه و متقارنه بیشتر شاید ب این خاطر میگن طبیعی
ولی ب نظر خودم نه فانتزیه نه طبیعی بینا بینه
27 مهر...کلینیک شایامهر.دکتر سامی(7/5+950کلینیک+300 عکس و ازمایش)بینی استخوونی راضیییییییییییم
عزیزم واسه هر کس باب صورتش درمیاره من ی بار رفتم مطب ی خانوم محجبه و درشت اندام اومد بینیش طبیعی بود
اینجا بعضیام میگن فانتزی داره
اما ب نظر من بینی ب صورت بیاد بهتره تا ی بینی فقط زیباااا
ترانه جان خب من فقط از کارای سامی خوشم میاد. چیکار کنم ازش میترسم عین ............ .
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
سلام خانوما. کسی اینجا هست؟ من چندوقته میخوام به دلیل بدی تنفسم که دکتر گفته به خاطر کمی انحراف و بیشتر پلیپ هست بینیمو عمل کنم. اما قبلش دکترم انگار اصلا به تنفسم اهمیتی نداد و بیشتر دنبال این بود که زیباییشو چطور میخوام باشه. در صورتی که بینیم از نظر ظاهر مشکل زیادی نداره. کوچیکو استخونیه شاید یکم غوز داشته باشه که برام مهم نیست. دکتر خوبی بود همه ازش راضین. اما نگرانم نکنه مشکل تنفسمو حل نکنه!! و اینکه دکترم متخصص گوش و حلق و بینیه. و من چون دانشگاه تدریس میکنم الان که بین دو ترمه فقط میتونم عمل کنم تا ترم بعد بتونم برم سرکلاسام و براهمین عجله ای شد. زیباییش برام زیاد مهم نیست ولی میخوام تنفسم خوب شه. به نظرتون چه کنم؟ کسی تجربه منو داشته؟
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
ترانه جونم چرا ضایعت کنه؟؟؟؟
من گفتم بهش طبیعی و شیک میخوام گفت طبیعی و شیک باهم نمیشه چون وقتی میگی شیک یعنی یکم فانتزی
منم گفتم قوسو نوک تیزو پشت لب بلند نمووووخوام
گفت میدونم میدونم خیالت راحت
مامان سلما و فرحان هشدار بدم یه سر به تاپیک ترمیمی ها بزنی آقای بی اعصاب اونجا مشکل مشابه داشت، داستان پیدا کرد .....یه وقت اگه بینی ات مشکل نداره خودتو ندی دست این دکترا!!!!فقط برو انجرافتو عمل کن که رو ظاهر بینی تاثیری نداره، به یه دکتر هم اکتفا نکن، مشورت کن با چند دکتر ...
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=468613&PageNumber=915
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
عکس ببر بهش نشون بده ترانه
بعد اگر جذبش شدی ک وقت عمل بگیر باهاش
چرا قبول نکنه کی بدش میاد ٢٠ت بیشتر بگیره
راستی ترانه نمونه زیاد دیدی خوب بودن؟؟چند ماهه بودن؟؟؟
انجراف بینی عمل جداگانه ای داره عزیزم که اگه ظاهر بینی مشکل نداره اصلا لزومی نداره با عمل زیبایی همراه باشه ...این دکترا دکون باز کردن خیلیهاشون ....برای اوناکه ناراحتی تنفسی دارن فقط عملش اصلا روی ظاهر بینی تاثیری نداره....تازه عوامل زیادی باعث مشکلات تنفسی میشه ....با یک دکتر دیگه هم مشورت کن
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352