2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160656 بازدید | 66733 پست
شامانا اگه کاراشو دوس داری برو سریع قال غذیرو بکن دیگه که راه درازی در پیشه حالا تا چند ماه بعد عملم باید بشینی غصه ط ورماتو بخوری که ایا اینز ورمه یا میره؟
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Mohi جون مردانی تخصص گوش و حلق و بینی نداره
تعریفشو زیاد شنیدم سرشم خیلی شلوغه مثلا بری مطبش منشیش واسه ٢ ٣ ماه بعد بهت وقت میده
ولی دوست صمیمیم پیشش عمل کرده خیلی دماغش بیریخته البته خواهرش بد نشده ولی خیلی تحفه نیس
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
مائده
چرا من توو ماهواره ام شنیدم دکتر میگفت استخون هم ورم میکنه
ورم غضروف و استخوان هم داریم
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
من شنیدم مردانی به خاطر قیمت پایینش زیاد مشتری داره
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
درسته کاظم خلخالی عزیزم ندیدم چون من خیلی زود رفته بودم اولین نفربودم اونزمان هنوز تصمیم به عمل قطعی نداشتم.فقط بهم گفتن خیلی کارش خوبه.
راستی یکی از دوستام حدودا 20 سال پیش با هنری جهان عملیده اونزمان شده 75 هزار تومن.کسی میدونه زنده است هنوز؟مطبش فرشته است
دوستان سلام

من قصد دارم که بعداز عید بینیمو عمل کنم...چون ایران نیستم نمیتونم مطب گردی کنم و فقط از رو نظرات شما می‌تونم ۳ تا دکتر اصلی‌ رو پیدا کنم...الان رو نادریان،سجادیان فرهنگ فعلا اوکی شدم..خواستم ببینم کسی‌ اینجا با دکتر محبی عمل کرده؟!! میدونین قیمتش چقدر هست؟ به نظرتون بعداز عید یا توی عید فصل شلوغی هستش واسه عمل؟!!!

ممنون از همگی‌
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
معرفی یک دکتر - خودم فقط سایتشو دیدم:
دکتر حمید ملکان راد : فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
http://drmalakan.com/gallery.html
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352