2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163198 بازدید | 66740 پست
با آزمایش و پولی که تو بیمارستان به بهونه مختلف ازامون میچاپیدن نزدیک به ۸ تومن شد یعنی منظورم اینه که دکترم هم ارزون نبوده البته بعد فهمیدم این دکتر کلا گرونتر میگیره و سابقه و تجربه زیادی نداره و عملاش هم زیاد نبوده فقط منشیش به دروغ بهم گفت ۳۰۰۰ تا عمل انجام داده و کلی مریض از کویت و دبی و قطر داره که بعدا فهمیدم همش دروغ بوده و تبلیغ الکی میکرده هرروزم زنگ میزد خونمون میگفت زود بیا برای عمل که دکتر نوبت عملاش پر میشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آدرینا من ایران زندگی نمیکنم جایی که هستم اغلب سرده و برفی واسه همین بینیم به شدت ورم میکنه و اذیتم میکنه هم اینکه اینجا هیچکس بینی کوتاه و سربالا نمیپسنده من به دکترم گفتم بینیم کوتاه نکن گفتم کاملا طبیعی میخام جالب اینجاست بینی من اصلا گوشتی نبود پوست بینیم نازک بود الان دماغم گرد و کوتاهه با سوراخای که اصلا ربطی بهم ندارن
من قبل عملم پیش دکتر ضمیری هم رفتم جراح فک و صورت هست کارش هم خوبه بهم گفت بینیت کاملا متناسب با چهرت هست و اصلا دست به صورتت نزن ترکیب چهرت بهم میخوره فقط پشیمونم که چرا به حرفش گوش نکردم صورتم خراب کردم
دوستان خوب سلام ممنونم از لطف همتون ...حالم خوبه ... اون شب حال روحیم بد بود و چسب بینیم برداشتم انگار یه بهانه پیدا کرده باشم گریم گرفت... حرف همتون قبول دارم و مطمئنم که ورم هستش ....امیدوارم همگی بهترین نتیجه ها رو بگیریم....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
شادی و ترانه جان : دیروز زنگ زدم مطب و پرسیدم چند وقت یه بار باید بیایم ؟ منشیشون گفتند میتونید هر دو هفته یه بار یا یک ماه یه بار بیاین.... بنابراین حد اقل یک ماه یه بار بریم... من برای چهارشنبه وقت گرفتم یه سر برم ...هم چسب خیالم راحت شه هم دوباره دکتر منو ببینند... شادی جان اون برامدگی روی بینیت در چه اندازه ایه و کجای بینی ؟
.....be brave , even if you are not,pretend to be
ترمه جان برامدگی سمت راست بینیم هست دیشب که چسبم را عوض کردم به انداره یه عدس بود و یه طرف بینیم هم بیشتر ورم داره و احساس میکنم کجه ولی برامدگیش مشخصه بدیش به اینه ولی دکتر گفت با ماساژ باید بره و اگه نره سوهان میکشه اشکال نداره از اولش بهتر شده بینیم ولی یه بینی پرفکت نیست من بینیم با قبل از عمل مقایسه میکنم خیلی بهتر شده فقطم با خودش مقایسه میکنم انوقوت حالم خوب میشه رفتی دکتر بیا بگو چی شد ممنون
سلام میخوام بیام تهران مطب گردی لطف میکنین دکترایی که تو یه محدوده هستن برا بینی گوشتی و بتونم یک روز برم رو بهم بگین ؟مثلا کدوم دکترا نزدیک مطلب دکتر یحیوی تو حدوده ونک هستن که کارشون هم برا بینی گوشتی خوب باشه و ارزش رفتن داشته باشه ؟ اگه از ساعت حضور بیمارا هم اطلاع دارین بگین که تنظیم کنم کی کدوم رو برم ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
بچه ها جون کدوم دکترا بهم پیشنهاد میدین برم مطب گردی؟ من دماغم گوشتیه کوتاهه و خودش تیغه صاف و سربالاست فقط نوک بینیم گرد و غضروف بزرگ داره و سوراخا بزگ و ارتفاع بینیم زیاده میخوام شیک طبیعی عمل بشه و کلاچون ایراد خاص نداره فقط کوچیک و جمع و جور شدن سر بینی و کم کردن ارتفاع برامم مهمه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی