2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163076 بازدید | 66740 پست
بهار: من هیچ تخصصی در زمینه پزشکی ندارم فقط چون از سال 89 که خودم تصمیم به عمل گرفتم دنبال پزشک بودم و استرس و نگرانی های قبل و بعد عمل رو خودم داشتم منجر به این تاپیک ها شد. الانم اگر حرفی میزنم یا پیش زمینه ی تجربی داره یا بازگو کردن نظرات سایر دوستانی که توی تاپیک های قبل میومدن هستش.
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقا مانی من پوستم خیلی نازک و دماغم استخونی بود البته انحراف شدید داشتم و دکتر گفت خیلی روش کار کردم فک کنم این ورم زیاد به خاطر جراحی سختی بوده که داشتم،داخل بینیم ورم شدید داشت و دکتر با فشار پنبه ورمها رو کم کرد،مرگ رو با این جراحی به چشم خودم دیدم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
شادی جان من روزی که گچ رو برداشتن دماغم خیلی ورم داشت و فرمش بدک نبود هرچند اصلا به صورتم نمیومد ،ولی الان خیلی بزرگترم شده همش به خودم دلداری میدم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
بینی برزو ارجمند اگه نگاه کنید فیلمای قبلیش بینیش خوب عمل شده با اینکه بزرگه اما کاملا بی عیب هست ولی الان بینیش فرمش از دست داده حتی به نظر من بزرگتر از قبلش شده بینی عمل شذه بعد یه مدت فرمش از دست میده بینی بهنوش بختیاری هم خیلی بد شده با کلی گریم درستش میکنه
مصاحبه مایکل جکسون ببینید میگه من فقط دوبار بینیم عمل کردم تازه پیش بهترین پزشکای دنیا هم عمل کرده من همه نصیحتام کردم کاش یکی قبل عمل اینارو بهم میگفت به جای عکس این مدلا که نصفش فتوشاپ آریش هست یکم برید درمورد عوارض جراحی بینی بخونید
وای سلام چه قدر تاپیک جلو رفته چرا هر چی نارضایتی می گیم کسی باورش نمیشه؟ به خدا منم قبل عمل اینجور بودم می گفتم این اتفاقا واسه من نمیفته الان هر دماغ طبیعی حتی دماغ معاون رییس جمهور (جهانگیری) رو می بینم همین طور اشک می ریزم حسرت می خورم هر چی از زمان عملم می گذره می بینم دور و برم یه دلسوز نبود همه دوست و اشنا که قبلا راضی بودن الان که منم به این منوال افتادم ناراضی از اب در اومدن امروز بعد 4 ماه رفتم با یه متخصص گوش و حلق و بینی ویزیت شدم گف اصلا نباید عمل می کردی، انحراف داشتم اما نمرده بودم که الان زبونم خشک میشه تو خواب، آلرژِم عود کرده اصلا نباید عمل می شدم دکترمم بی سواد نبوده، هم کلاسی همین متخصصی که امروز رفتم در اومده اما همه دنبال پولن تو رو خدا عمل نکنید دلم می سوزه به خدا که می گم مامانم هر روز داره پا به پام اشک می ریزه که بهنرین شرایط زندگی و داشتم چرا دستی ستی خرابش کردم به چه قیمتی؟ به خدا همه هر چه قذم زشت یه ذره زیباایی نمک و تو چهرشون دارن دوستایی هم که عمل کردن دماغاشون بزرگه خوش به حالتون دماغ منو زده قطع کرده، هر چی بگذره برا شما بهتر میشه و برا من مسخره تر
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(