2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161308 بازدید | 66733 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره عزیزم اولا که اکثر کسایی که پیشش عمل کرده بودن بینی هاشون گوشتی بود خواهرم 1 ساعت قبل از من رفته نشسته همرو دیده. هزینه عمل 6 تومن با خود دکتر هم صحبت که کردم به نظر منطقی میومد مثلا به من گفت چون انحراف داره بینیت ممکنه متقارن نشه . خوب توضیح میداد راستی یه دختره اومده بوده با شوهرش ... دعوااااااااااا مثل اینکه بینیشو قبلا عمل کرده بوده اومده پیش این ترمیم دکتره قبول نکرده اینم انقد اصرار کرده که انجام داده خلاصه که بینیش بد شده شوهرشم تهدید دکترورو که باید اینو درستش کنیو ازین حرفاااا البته خواهرم میگفت به نظر آدمای درستی نمیومدن
آخی عزیزم خودتو ناراحت نکن ایشالله که یه تصمیم درست میگیری من احتمالا اول خرداد میام تهران میخوام مطب یحیوی و ابیانه و سجادیان و محبی رو فعلا برم کارهاشون رو ببینم اگه به نتیجه نرسیدم چنتا گزینه دیگه رو میگردم پیدا می کنم
سلام افسانه جان من اومدم مطب سجادیان از 4.5 هم اونجا بودم تا آخرش. تقریبا همه مریضاشم دیدم و با همه هم پحبت کردم. همونجور که گفتی اکثرا بینی‌هاشون گوشتی بوده و نتیجه عمل‌هاشون به نظر خوب میومد و طبیعی بودن. وقتی زدم از مطب بیرون تازه یادم افتاد تو هم اونجا اومدی و بعد که فکرشو کردم می تونم حدس بزنم کدوم بودی. بینیت استخونیه تو. خوب میسه. مطب محبی برو. استخونیاش خیلی خوبن
محبی و سجادیان. دکتر دینی هم دوستان خیلی تعریف می‌کنن اونم میرم. ولی دیگه یکی رو انتخاب می‌کنم. مریضای توی مطب دکتر سجادیان خیلی بهتر از اینستا و وبسایتشن من اون کاراشو نمیپسندم. یه چیز عجیبیه... برعکس جاهای دیگه.
آره. سجادیان واسه گوشتیا معروفه. ولی زیاد اولش نمیگه خوب میشه. به نظر آدم صادق و رو راسته. ولی محبی هم کاراش خوبه. حالا من چند بار میرم مطب این دوتا میشینم مریضاشونون بیشتر میبینم.