2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161269 بازدید | 66733 پست
لوپو مامانی مطب دکتر یحیوی رفتم ولی حقیقتش بینی‌های گوشتی که تو مطبش بودن رو نپسندیدم. البته خودشون راضی بودن. هزینه اش هم 8.5 یحیوی. من هم یکشنبه ساعت 4.5 مطب سجادیان وقت گرفتم. تصمیم دارم مطب دکتر دینی هم برم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب باعثه افتخاره عزیزم که همشهری هستیم والا من تو اینستا با چنتا از کسایی که با ابیانه عمل کرده بودن حرف زدم هم بینی غضروفی هم گوشتی خیلی خیلی راضی بودن دیگه نمیدونم، اومدم تهران حتما مطبش میرم که از نزدیک نمونه کارهاش رو ببینم، یحیوی چرا خوب نبود ؟
من سه تا بینی دیدم که گوشتی بوده بینیشون و عمل کرده بودند پیش دمتر یحیوی. من خوشم نیومد حقیقتش. نمی‌خوام کار بنده خدا رو خراب کنم. ولی به نظرم مناسب نبودن. فرمشونو نپسندیدم. البته سلیقه‌ایه. بستگی داره چجوری بپسندی. خیلی طبیعی نبودن ... ولی خوشون خیلی دوس داشتن و راضی بودن.
لوپو مامانی من اصلا کار یحیوی رو دوست ندارم البته اگه خیلی فانتزی میخوای برو پیشش ولی فردا پیش سجتدیان وقت دارم برم ببینم چی میشه تا الان از کار تقوی از همه بیشتر خوشم اومده، اینستا هم داره سایت هم داره طبیعی عمل میکنه