2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160626 بازدید | 66733 پست
ﻋﻂﻴﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺵ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻛﻪ ﺑﺎ اﻭﻟﻴﻦ ﻣﻂﺐ ﺭﻓﺘﻦ ﻓﻴﻜﺲ ﻛﺮﺩﻱ اﮔﻪ اﻳﻤﺎﻥ ﺩاﺭﻱ ﺑﻪ ﻛﺎﺭﺷﻮ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﻫﻢ ﺩﻳﺪﻱ ﺧﻮﺏ ﭘﺲ ﺩﻳﮕﻪ اﻥ ﺷﺎ اﻟﻠﻪ ﻛﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﻴﻨﻴﺖ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جز دکتر میترا علامه دکتر خانوم دیگه ای میشناسید که کارش خوب باشه؟ ممنون میشم کمکم کنید اخه چندتا نمونه کار علامه رو تو نت دیدم فانتزی بودن انگار من خیلی طبیعی دوست دارم
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
ممنونم سروه جان . ان شالله.البته اولین مطب گردی نبود.کار چند تا دکترو دیدم.من تقریبا یه ساله که دارم جدی میگردم. فوق العاده سخت پسندم متاسفانه.دیگه انقدر گشتم و از این و اون پرسیدم که خسته شدم.ولی خداروشکر تو این همه دکتری که دیدم،به نظرم کارش همونی بود که من میخواستم.ان شالله توام دکترتو انتخاب کنیو بینیت عالی بشه.
دختر کوهستان اگر بیمه تکمیلی تامین اجتماعی باشی،اگر بینیت فقط زیبایی نباشه و مشکل دیگه ای داشته باشه،دکتر هزینه ی زیبایی و درمانی رو تفکیک میکنه،که بیمه هزینه ی درمانی رو به عهده میگیره ولی هزینه ی زیباییش با خودته.اول باید کل هزینه رو پرداخت کنی،بعد از عمل،مدارکتو به بیمه میدی که هزینه ی درمانیشو بهت برگردونن که ممکنه یه مقدار طول هم بکشه.
دوستان ازتون چندتا سوالم داشتم ممنون میشم جواب بدید 1- چه قدر بعد عمل میشه رفت استخر و شنا کرد؟ 2- چه قدر بعد عمل میشه کوهنوردی کرد؟ کلا چه قدر بعد عمل میشه ورزش کردن رو شروع کنیم
 before i die i want to be happy and make others happy
بچه ها من هفته پیش بخیه هامو کشیدم دیشب داشتم بادستمال بینیمو پاک میکردم که دیدم یه بخیه که انگار ازجنس پلاستیک بود از بینیم خارج شد و کمی خون اومد میخواستم بدونم مشکلی ایجاد نشده؟کسی تاحالا براش پیش اومده؟ خیلی نگرانم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...