2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5159934 بازدید | 66730 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سروه من تاحالا ناراضی ندیدم به پره دست نزنه و خوب عمل کنه نشونه مهارت دکتره بهش میگن عمل بسته مزیتش اینه که جای بخیه ندارید و بینی طبیعی تر به نظر میاد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
فرنازی برای کاهش ورم بلد باشی یهتره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سروه جان اولا که سابقه ی جراحی خوبی داره و خییییلی هم فکر نمیکنم تازه کار باشه.من دوتا نمونه ی سه ساله ازش دیدم که عالی بودن.ثانیا بعضی دکترا هستن که چندین سال سابقه و به قول خودشون تجربه دارن،ولی خیلی خرابکاری میکنن.به نظرم به کارش نگاه کن نه سنش.من اگه خودم تو مترو و ..... نمونه کارشو از نزدیک نمیدیدم شاید باورم نمیشد که انقدر کارش خوب باشه.اصلا هم بینی هاشون فرمشو از دست نداده بود.ولی دو تا نمونه از سجادیان دیدم که کاملا دفرمه شده بود.یکیشون که بعد از 5 سال قشنگ کج و معوج بود و افتادگی پیدا کرده بود.بینی که تغییر شکل بده که ارزشی نداره! فکر کنم هرچی باشه از سجادیان بهتر باشه.حالا ان شالله برم مطبش نمونه هاشو ببینم میفهمم قابل اعتماده یا نه.
سلام میشه راهنماییم کنید تازه این تاپیک رو پیدا کردم و پسر کوچیک دارم اصلا نمیرسم بخونم از اول تا بفهمم کدوم دکتر خوبه ممنونتون میشم اگه راهنماییم کنید من دنبال یه دکتر خانوم هستم واسه جراحی بینیم.هرچی تاحالا در مورد دکتر خوب از اطرافیان پرسیدم اقا بودن خواهشا اگه یه دکتر خانوم خوب تو تهران میشناسین معرفی کنید بهم خیلی متشکرم.اگرم گروهی دارید منم ادد کنید لطفا
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...