2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112367 بازدید | 66719 پست
محدثه من هیچی نگفتم بسی هم پشیمونم دارم براش تو هر چی به ذهنت میرسه بگو سرم رو پر میکنی سوزنش رو در میاری سرتو یکم میبری عقب و کج میکنی سرم رو با فشار خالی میکنی کم کم حرفه ای میشی اولش ممکنه سرم بره تو حلقت اما بعدا به درجه ای از عرفان میرسی سرم رو قورت نمیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که با دکتر سجادیان عملیدید عکس شماره 137 و 140 چه مدلی هستش طبیعی یا نیمه فانتزی خیلی دوس دارم مدلشونو البته خیلی این مدلی داشت که من دوست داشتم اگه میخواستم شماره هاشونو بگم باید همشون رو مینوشتم
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
نانالا 137 رو ندیدم 140 هم فکر کنم بین طبیعی و نیمه فانتزی باشه خیلی خوبه که دکتری انتخاب کردی سبک کارشو میپسندی اگه بینی خودت هم بیسش مثل همون بینیاست دور از ذهن نیست شبیه اونا در بیاد ایشالا همونی بشه که دوست داری فقط نتیجه ی کاملش رو 6 ماه تا یه سال بعد میبینی انتظار نداشته باش از روزای اول ببینی
فرنازی جون من بعد برداشتن گچ فعالیتمو شروع کردم و خداروشکر مشکلی نبود ولی در کل هر چه کمتر سرتو پایین بگیری بهتره و تا دو ماه فعالیتای سنگین اصلا نداشته باش. بار سنگین بر ندار سرتو زیاد پایین نگه ندار در کل هر چه بیشتر مراعات کنی برا مماخ خوشگلت بهتره
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*