2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112313 بازدید | 66718 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام بچه ها خوبید؟ بینیهاتون مبارک باشه 2 ماه یا مثلا 27 روز، برای قضاوت درباره بینی خیلی زوده من حدود 5 ماه میشه که عمل کردم.. اما بعضی وقتها میبینم که صبحها مخصوصا نوک بینیم ورم داره و در نتیجه شب موقع خوابیدن بعضی شبها البته چسب میزنم.
ﺁﺭﻩ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﺧﻮاﻫﺮ ﻣﻦ ﺑﺎ ﻗﻨﺎﻋﺖ ﭘﻴﺸﻪ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﺳﺎﻝ 93 ﻫﻨﻮﺯ ﻭﺭﻡ ﺩاﺭﻩ ﭼﻮﻥ ﻣﺎ ﻫﺮ ﺩﻭ ﭘﻮﺳﺖ ﺿﺨﻴﻢ و ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺩاﺭﻳﻢ هر ﻣﺎﻩ ﺑﻴﻨﻴﺶ ﺑﻬﺘﺮ ﻣﻲ ﺷﻪ ﻧﮕﺮاﻥ ﻧﺸﻮ
فرنازی جان مبارک باشه. واسه ورم کاری نمی تونی بکنی ولی واسه کبودی مرتب یخ بذار. من بعد عمل 10 بار بالا آوردم و همین باعث شد خیلی کبودی داشته باشم و خوب هم یخ نذاشتم و تنبلی کردم. الان دقیقا 1 ماه از عملم می گذره هنوز یه کوچولو زیر یکی از چشام جای کبودیه هست. بینی ات رو حتما روزی چند بار با سرم شستشو بده و اصلا سعی نکن با زور تخلیش کنی.