2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5112313 بازدید | 66718 پست
دوستانی که عمل کردید چقدر طول کشید تا تنفس تون 100 در 100 بشه؟؟ من 4 هفته هست که عمل کردم ولی هنوز بعضی موقع ها مثل موقع غذا خوردن که با دهن بسته می خورم نفس کم میارم. یا حالت عادی وقتی کاملا دهانم بسته هستش نفس کشیدنم صدای خس خس داره چقدر طول می کشه این حالت ها خوب بشه؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه سروه جان بینی ام پر نیست. مرتب با سرم نمکی شستشو می دم. ولی سمت چپم هنوز کلی بخیه داره و دکتر می گه 5 ماه طول می کشه تا کامل جذب بشه. من با دکتر میلانی عمل کردم. این قضیه نفس کم آوردن داره نگرانم می کنه
فرنازی آره میشه فقط بگو بهت لباس زیر مخصوص بدن با خودت پد ببر و خودتو آماده کن بعد عمل پرستارا تو دستشویی میان نانالا مدارکی که نوشته مثل شناسنامه و کارت ملی و کپیش دفترچه بیمه جواب آزمایش و برگه پذیرش لباسی که از جلو دکمه بخوره آب میوه طبیعی اگه میتونی ببر اگه نه که آب سیب یا آلوورا آب آناناس رو بذار بعد قطع شدن خونریزیت حتما تایم ناشتایی رو رعایت کن هر چی بیشتر به نفع خودت دیگه 12 ساعت رو رعایت کن حتی آب هم نخور استرس نداشته باش عمل راحتیه شب قبل یک آرامبخش بخور و راحت بخواب بعد از عمل هم بگو همراهت عینک یخی رو که تو کلینیک مبدن رو یک گاز استریل بذاره رو چشمت و اون عینک رو طوری که به مماخت فشار نیاد بذاره رو چشمت عمل خوبی داشته باشی
نرگس من از اینکه یه وقت بالا بیارم میترسم از ساعت 8 شب به بعد دیگه هیچی نمیخورم ولی ساعت عملم رو شب قبلش بهم میگن اگه یه وقت ساعت 2 بعد از ظهر باشه مشکلی پیش نمیاد زمان ناشتا بودن زیاد باشه؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺗﻮ ﺳﺎﻳت. rhinoplasty-info.rozblog.com ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻤﻲ ﺑﻪ اﺳﻢ اﻟﻲ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻥ و ﻣﻲ ﺧﻮاﻥ ﺑﺮﻥ ﭘﻴﺶ ﺩﻛﺘﺮ ﻣﺤﺒﻮﺑﻲ ﺭاﺩ ﻛﻪ ﻛﺎﺭ اﻭﻥ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻪ ﺁﺧﻪ اﻳﻦ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻘﻂﻪ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﻦ اﻭﻥ ﻃﺒﻴﻌﻲ اﻳﻦ ﺳﺮﺑﺎﻻﻱ ﺳﺮﺑﺎﻻ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﺩﻛﺘﺮ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮ 2 ﺑﺎﺭ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﺗﺮﻣﻴﻢ ﻣﻲ ﻛﻨﻪ اﻳﻦ ﺧﺎﻧﻢ (اﻟﻲ ) اﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ اﻳﻦ ﺭﻭ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﻛﺴﻲ ﻣﻲ ﺷﻨﺎﺳﻪ اﻳﺸﻮﻥ ﺭﻭ ﻳﺎ اﻳﻦ ﻧﻆﺮ ﺭﻭ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻣﻲ ﺷﻪ اﮔﻪ اﻃﻼﻉ ﺩاﺭﻳﺪ اﺯ اﻳﺸﻮﻥ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ
نانالا از بالا آوردن نترس ممکنه بالا بیاری که از یک جهت بهتره دارو بیهوشی دفع میشه من بالا نیاوردم و حتی حالت تهوع هم نداشتم اما بودن کسایی که بالا آوردن به سیستم بدن ربط داره نگران نباش بالا بیاری هم طوری نمیشه اما حتما ناشتا باش و چون معده ات پر باشه وقتی بیهوش باشی بر میگرده ممکنه راه نفست رو بگیره منم عملم ساعت 2 بود از 9 شب چیزی نخوردم ولی اگه میتونی بگو عمل آخر نباشی
سروه این خانم رو نمیشناسم ولی شاید بنده خدا میرفت پیش یزدانفر خیلی طبیعی میشد دوباره میرفت دوباره تغییر نمیکرد زد به سیم آخر رفت پیش محبوبی همیشه که ترمیم بزرگ کردن نیست بعضی وقتها ناراضی بودن از تغییر نکردن و بزرگ موندن بینیه
درود به همه دوستان عزیز امیدوارم حال همه خوب باشه ببخشید نبودم از این پس مجددا پیام های مسنجر و ایمیل و اینحا رو پاسخ خواهم داد شاد و موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید