2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست
بچه ها انحراف بینی رو بیمه تکمیلی هزینه اش رو میده یا نه؟ بعد همزمان با عمل زیبایی باشه چی با دستور ...

قبل عمل حتما باید سی تی اسکن بگیرین که تو گزارشش زده باشه انحراف دارین!

بعد از عمل هم گزارش عمل رو از کلینیک میگیرین که جراحتون امضا کنه و توضیح بده بعد میفرستین بیمه.

کاملا بستگی به بیمه داره:))) اینکه سقفشون برای عمل انحراف چقدره و اینا.

برای من تو گزارش عملمم زده بود 3.200 بابت جراحی سپتوپلاستی (انحراف)

ولی دوستام میگفتن بیمه حدود یکی دو تومنشو میده نهایتا.

سلام دوستان.من امروز رفتم مطب دکتر کمال کوچک زاده.چند تا بینی عملی دیدم رفتم داخل اتاقی که یه دستیار ...

وقتتو با مقدم فرد تلف نکن اون اصلا طبیعی عمل نمیکنه. خیلی باریکو کوچولو میکنه با سرسره اساسی و در کل فنتزیه بنظرم خیلی

مطب گردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=89152484]من دوتا عالی دیدم چند تا هم که یه کم بزرگ بودن انگار.ولی دو نفر از خارج اومده بودن باید قبلشونو دید. لابد قبلشون خیلی افتضاح بوده که با اون کوچیک نشدن مشکلی نداشتن و راضی بودن. غیر کوجیک نبودن مشکل دیگه ای نداشتن؟

مطب گردی 
دکتر ظفرمند  اخلاق : خوب  هنر جراحی : عالی  نوع عمل : طبیعی 90% فانتزی : 60% ...

وایییی چه جالب ، دکتر ظفرمند دکتر من بود . من  پارسال پیششون  عمل کردم  . واقعا حرف شما صادقه من بینیمو طبیعی عمل کردم .  هرکی بینیمو میبینه خوشش میاد  خداروشکر خودمم راضیم