در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه هایی که به من ایمیل میزنین گلایه میکنین از اینکه چرا عکسمو زود برمیدارم شما هم جای من بودین شاید همین کارو میکردین ، هرکسی که فکر میکنه عکسم کمکی بهش میکنه ایمیل بزنه تا واسش بفرستم اینجا بذارم زودی برمیدارم
Tactful سامی نیمه فانتزیه سبک خود خود خودشه. ولی یه جور فانتزیه دیگه. ته شیکه. ارتفاع بینیاش نسبتا زیاده، نوک بینیاش بالاس، قوس اکثرا داره. البته بگی طبیعی ، دیگه اینجوری در نمی آره. در کل گفتم فانتزی رو.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
اگر با ضیا الدین میر حسینی عمل داری به نظر منcancel کن
یکی تو دانشگاه ما باهاش عمل کرده، تو بعضی کلاسا با همیم.
اولا که بینیش خیلی جمع شده و یکم کجه. یه سمتش تو نوک بینی اندازه ی دو میل چاله شده. این دفعه سر کلاس تاریخ بقلم نشست و کلاس ساکت بود، مشکل تنفسی هم داشت. من ازش پرسیدم با کی عمل کرده که دکترش مبادا تو گزینه های من باشه. به نظر من اگه پولتو پس نده هم بهتره تا پیش اون عمل کنی. دست کم این یه نمونه که من دیدم خیلی بد بود.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)