2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5172141 بازدید | 66755 پست
مرسی از همتون دوستان گلم اره فروز جون . این مشکلو بقیه هم دارن . فکر کنم مربط به مراحل ثبت نامه. تو میدونی چه جوری این مشکلو برطرف کنم؟
دوستان خوبم سال نوتون مبارک.از همتون چه عمل کرده ها ,چه نکرده ها,چه راضی ها,چه ناراضیها,چه روشنها,چه خاموشها تمنا میکنم هرچی میدونیدچه خوب,چه بد بیایید تو تاپیک بگید و به بقیه تو انتخاب دکتر کمک کنید.مرسی از همتون. (عمل اول با شریفیان, بیمارستان بهمن.عمل ترمیمی 3 سال بعد اردیبهشت 93 با بشارتی, نتیجه افتضاح )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موفق باشی دوستممممم
والا فک کنم عطیه هم ازم این سوالو پرسید ، گفتم تا حالا دقت نکردم بعدشم که تو آینه دیدم متوجه عدم تقارن خاصی نشدم جز اینکه کلا سمت راست بینیم ورمش بیشتره
فک کنم تو عکس میفهمین شماها این چیزارو آره ؟
بچه ها من با خاص احمدی برزنجی و نادریان وقت مشاوره گرفتم.بین سامی سجادیان و خراسانی کدوم طبیعی و در عین حال زیبا عمل میکنه چون نمیتونم هر سه تا رو برم
24 بهمن-دکتر برزنجی
بچه ها من الان آرایشگاهم یه خانم دکتره اینجاست که میگه من از همه همکارام در مورد جراح بینی تحقیق کردم و همشون گفتن دکتره بینی فقط قناعت پیشه :/ هی وای پولمونم به این " فقط قناعت پیشه " نمیرسه :(
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
dani من خراسانی رو نمیشناسم اما سجادیان طبیعی تره . خاص احمدی فانتزیه بینی ملینا تهرانی کار خاص احمدی هستش .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
مائده : تو ف ی س بوک رفته بودم . تو پیج دکتر خاص احمدی . عکس ملینا رو جزو کارای دکتر گذاشته بود . نوشتم ااا این که ملینا تهرانیه . جواب داد بله ایشون از بیماران آقای دکتر بودن ...
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .