2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095533 بازدید | 66697 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام فران جون ، من ترمیمى هستم و خیلى دوست دارم با علامه عمل کنم اما توى تاپیک ترمیمى ها کسى از علامه راضى نیست شما نمونه کاراشو از نزدیک دیدى؟ آخه من شهرستانم هفته آینده میخام بیام تهران
سلام ازی جون. نه من کاراشو از نزدیک ندیدم ولی عکس چن نفر از کاراشو دیدم ازی تا جاییکه من میدونم اوناییکه تو تاپیک ترمیمی ازش ناراضین عمل اولو دومشون با دکترای دیگه بوده
دوستان منم به یحیوی فکر میکنم تعداد کسانیکه ازش راضی بودن بیشتر از ناراضیاشه اگه شما هم چیزی میدونید بگید بهم خواب دیدم باهاش عمل کردم نامتقارن شد بینیم نکنه خوابم راست درآد توروخدا کمکم کنید اکار هیچ دکتری تا الان به دلم ننشسته
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید ،آدم های خوب برایتان شادی می آورند  آدم های بد ، تجربه بد ترین ها درس عبرت می شوند ؛ بهترین ها، خاطره . 
سلاممممممممممممممممممممممممم فران حتما برو از نزدیک کارای علامه رو ببین کارای جدیدشو ببین و حتما از طرف بپرس که چی از دکتر خواسته بوده اکثر کسانیکه میرن پیش علامه میگن خیلی ظریفو فانتزی میخان چون معروفه که فانتزی کاره اما تو مطب کارای طبیعی و نیمه فانتزی خیلی میبینی به نظرمممممممممم اصلا مسیرتو با تعریفا یا انتقادای سایت تغییر نده
نه کاکایو فعلا فقط عکس سولماز جان کار چنوقته علامه بودن؟ خودشون فانتزی نخواسته بودن؟ من شنیدم کارای هفت هشت سال پیشش فانتزی بوده خیلیا بهم پیشنهاد دادن گفتن کاراش ظریفه سلام مینا جون