2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185683 بازدید | 66765 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مطب گردی دکتر احمدرضا رجایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴بعد از کلی دوندگی (زنگ و پیام و فرستادن عکس و فیلم از زو ...

سلام مطب دکتر رجایی کجاست

من بیمارستان نیکان هرچی تماس میگیرم میگن اینجا فقط عمل میکنن ایشون مطبشون باید برید برای مشاوره

اینستا هم که این روزها قطعه

لطفا اگر شماره یا ادرسی از مطبشون دارید لطف کنید

سلام به همه من قبلاً که تازه عمل کرده بودم تو تاپیک زیاد اومدم و مطلب گذاشتم قبلش هم تقریبا همه صفحات رو خوندم 😁 من آبان ۹۸ با دکتر رجایی عمل کردم ببینم نیمه گوشتی و بزرگ و کج بود در اثر شکستگی که دکتر گفتن هفتاد درصد بهتر میشه الحق و الانصاف به نظر خودم هفتاد درصد هم بهتره این مدت هیچ مشکلی هم نداشتم خداروشکر البته میگم الان واقعا نمی دونم دیگه کارشون چطور باشه بهتر شده یا نه ولی من به عقب برگردم بازم انجام میدم گفتم یه تجربه چندساله براتون بنویسم شاید به درد کسی بخوره

سلام به همه من قبلاً که تازه عمل کرده بودم تو تاپیک زیاد اومدم و مطلب گذاشتم قبلش هم تقریبا همه صفحا ...

سلام خداروشمر که تجربه خوبی از عملتون داشتید

متاسفانه صفحات تاپیک بهم خورده و نمیشه از طریق امضای بعضی افراد مطب گردیهاشون رو پیدا کرد

یه خانمی بود همون سال ۹۸به اسم شایلین که لیست جراحهای خرابکار رو گذاشت و تو امضاش هست ولی متاسفانه میگم چون صفحات بهم ریخته نمیشه از رو عدد ایشون پیدا کرد صفحات رو

شما یا هرکسی که پیام منو میبینه چیزی خاطرتون هست از جراحهانی که خرابکاریشون زیاده؟یا نظری دارید دراین مورد

من هرچی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم

من بینیم کوچک و کم ایراده

میشه راهنمایی کنید کسایی که تجربه دارن پیش کدوم جراح برم بهتره؟

سلام راهنمایی میخواستم ازتون در مورد عمل بینی استخونی و غضروفی بینیم سایزش بزرگ نیست فقط نوک بینیم ...

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشید🙏 با توضیحاتی که نوشتید احساس کردم بینیمون شبیه همه. شما به نتیجه رسیدید برای عمل گلم؟ ممنون میشم در ارتباط باشیم

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)