2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5107364 بازدید | 66718 پست

سلام

راهنمایی میخواستم ازتون در مورد عمل بینی استخونی و غضروفی

بینیم سایزش بزرگ نیست فقط نوک بینیم مربعیه،یکمی انحراف داره

میخوام اصلاح بشه

لطفا اگر تجربه ای با دکتری که قبولش دارید بگید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطب گردی دکتر احمدرضا رجایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴بعد از کلی دوندگی (زنگ و پیام و فرستادن عکس و فیلم از زو ...

سلام مطب دکتر رجایی کجاست

من بیمارستان نیکان هرچی تماس میگیرم میگن اینجا فقط عمل میکنن ایشون مطبشون باید برید برای مشاوره

اینستا هم که این روزها قطعه

لطفا اگر شماره یا ادرسی از مطبشون دارید لطف کنید

سلام به همه من قبلاً که تازه عمل کرده بودم تو تاپیک زیاد اومدم و مطلب گذاشتم قبلش هم تقریبا همه صفحات رو خوندم 😁 من آبان ۹۸ با دکتر رجایی عمل کردم ببینم نیمه گوشتی و بزرگ و کج بود در اثر شکستگی که دکتر گفتن هفتاد درصد بهتر میشه الحق و الانصاف به نظر خودم هفتاد درصد هم بهتره این مدت هیچ مشکلی هم نداشتم خداروشکر البته میگم الان واقعا نمی دونم دیگه کارشون چطور باشه بهتر شده یا نه ولی من به عقب برگردم بازم انجام میدم گفتم یه تجربه چندساله براتون بنویسم شاید به درد کسی بخوره

سلام به همه من قبلاً که تازه عمل کرده بودم تو تاپیک زیاد اومدم و مطلب گذاشتم قبلش هم تقریبا همه صفحا ...

سلام خداروشمر که تجربه خوبی از عملتون داشتید

متاسفانه صفحات تاپیک بهم خورده و نمیشه از طریق امضای بعضی افراد مطب گردیهاشون رو پیدا کرد

یه خانمی بود همون سال ۹۸به اسم شایلین که لیست جراحهای خرابکار رو گذاشت و تو امضاش هست ولی متاسفانه میگم چون صفحات بهم ریخته نمیشه از رو عدد ایشون پیدا کرد صفحات رو

شما یا هرکسی که پیام منو میبینه چیزی خاطرتون هست از جراحهانی که خرابکاریشون زیاده؟یا نظری دارید دراین مورد

من هرچی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم

من بینیم کوچک و کم ایراده

میشه راهنمایی کنید کسایی که تجربه دارن پیش کدوم جراح برم بهتره؟