سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه و تابستون داغ ۱۴۰۴ بر وفق مرادتون بگذره
من مدت هاست خواننده این تاپیک بودم ولی نظری ننوشتم
دیشب مطب دکتر زینلی برای بار دوم مشاوره شدم و برخوردی دیدم که مجبورم کردن بیام اینجا و شرح مطب گردیامو بنویسم تا شاید کمکی بکنم تو تصمیم گیری بهتر همه عزیزانی که قصد جراحی بینی دارند.
اینم بگم من یه بینی غضروفی استخوانی دارم که انحراف ظاهری از روبرو، قوز از نیمرخ داره و نوکش یه مقدار مدل مربعیه و گرد نیست. بیشتر به خاطر انحراف و رسیدن به تقارن تو صورتم میخوام عمل کنم.
تا بحال به ترتیب پیش دکتر میرمحمد مجلسی، جواد یزدانی، علی زینلی و احمدرضا رجایی ویزیت شدم.
دکتر مجلسی اسفند ۱۴۰۳ ویزیت شدم که بهم گفتن یه تکنیکی بلدن انحرافو کامل برطرف میکنن. وقتی ازشون پرسیدم بینیم در نهایت چه شکلی میشه انگشت اشاره و شصتشونو گذاشتن روی قوز و نوک بینیم و گفتن اینجوری میشی. برخوردشون بسیار خوب بود ولی با اینکه مطب گردی اولم بود حس کردم مشاوره علمی و دقیقی بهم ندادن. در صمن نتونستم نمونه ببینم ولی یه خانومی کنار منشی بودن که وقتی دیدمشون حس کردم برای ترمیم اومدن ولی وقتی پرسیدم گفتن ۷، ۸ سال پیش با دکتر مجلسی عمل شدن. واقعا خورد تو ذوقم وقتی دیدمش، بینیش اصلا نوک نداشت انگار! عکس قبلشونو منشی نشون دادن و بینیشون انحراف شدید و قوز داشت. خودشون راضی بودن از عمل ولی من خوشم نیومد اصلا. بعد از مشاوره محترمانه ای که آقای دکتر مجلسی داشتن، از اتاق اومدم بیرون، منشی ۱۰۰ تومن ویزیت گرفت و خداحافظی کردیم.
برای طولانی نشدن این کامنت، بقیه مطب گردیها رو تو کامنتای بعدی مینوسم. خوشحال میشم دوستانی که انحراف عمل کردن بیان و نظراتشونو بنویسن یا اگر کسیو میشناسید انحرافش بعد عمل خوب شده باشه بهم معرفی کنید.
امضامم نمیتونم مثل چیزی که شایلین گفته بود درست کنم، به نظرم اون مدل امضا که صفحه مینویسیم زیاد کمک کننده نیست چون بعد از اضافه شدن صفحات تاپیک، شماره صفحات به هم میریزه. تاریخ نوشتنو بنویسیم بیشتر کمک میکنه به نظرم