2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5186179 بازدید | 66765 پست
بچه ها جون علت سفتی نوک بینی چیه؟ ۵ ماهه عمل شدم مثل سنگه. آیا رفع میشه؟

عزیزم نوک بینی غضروف میذارن که بینی افتاده نشه زمان میبره تا اوکی بشه یکسال ونیم اینا زمان لازمه.به مرور درست میشه نگران نباش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم درست بشه مردم از استرس این چند وقت

نه بابا نوک بینی خیلی زمانبره خیالت راحت باشه.من خاهرم الان یکسال و۷ماه عمل کرده هنوز نوک بینیش یه مقدار سر هست و همین که مثله سنگ.....نگران نبااااش.

دوستان از بین دکترایی که میگم تجربه و شناخت دارید راهنماییم کنید من بینیم استخوانی نوک گوشتی هست و بینی نیمه فانتزی با نوک گرد و کیوت میخوام🫠🙏🏼

دکتر محمد صوفی زاده

دکتر علیرضا عالیان

دکتر علیرضا کامیابی

دکتر شهیاد سامانی

به نظر من کسایی که نیمه فانتزی و کانتور شده دوس دارن فقط کارای دکتر ارزو خوانساری نیا عالیهههه خیلی ...

مرسی عزیزم بابت معرفی!
اتفاقاً منم شنیدم دکتر آرزو خوانساری نیا کارای نیمه فانتزی و کانتور شده‌ش خیلی تمیز و طبیعیه! اگه کسی این سبک رو می‌پسنده، پیشنهاد خوبیه.

دوستان از بین دکترایی که میگم تجربه و شناخت دارید راهنماییم کنید من بینیم استخوانی نوک گوشتی هست و ب ...

اگه بینی نیمه فانتزی با نوک گرد و کیوت می‌ خوای، به نظرم یه سر به دکتر رفسنجانی تو کلینیک نور بیوتی بزن
 خیلیا تعریف میکنن مخصوصاً اگه بینیت استخونیه ولی یه کم نوکش گوشتیه و می‌خوای قشنگ فرم بگیره.

نمونه کاراشو می‌تونی تو پیج کلینیک نوربیوتی ببینی
 کسی اینجا پیشش عمل کرده؟
 تجربه‌ش چطور بوده