2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5091808 بازدید | 66694 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر یونس اکبرزاده برای حدود 2 هفته دیگه وقت عمل گرفتم. برام خیلی دعا کنید ...

درود ببخشید شما عمل کردید پیش دکتر اکبر زاده؟البته می‌دونم تاپیک و پیام شما مال خیلی وقت پیش هست.

آخه من هم تازه خانمی رو دیدم توی خیابون که ازشون در مورد جراح بینیشون  پرسیدم .و دکتر اکبر زاده رو معرفی کردن و خودشون هم راضی بودن .

ممنون میشم اگر بگید که اگر پیش ایشون جراحی انجام دادید راضی هستید یانه؟ و اگر اطلاعی دارید در مورد سبک کارهاشون و اینکه مثلاً معمولا چطوری درمیاره؟طبیعی هست کارهاش؟گوشتی رو هم خوب جراحی می‌کنه ؟مال شما گوشتی بود یا استخوانی؟

ببخشید دیگه خیلی سوال پرسیدم باسپاس 

من با سامی عمل کردم واسه من بد نبود با مشکلات و خواسته های من ولی خوب خودم می گم کاشکی نادریان و صاد ...

ببحشید منافی چی رو میاره پایین؟من توی انتخابهام هست آخه 

[QUOTE=357140379]ببحشید منافی چی رو میاره پایین؟من توی انتخابهام هست آخه [/QUOTE به بین دو تا سوراخ ...

آها 

واقعا 

من اولین مشاوره ای که رفتم پیش منافی بود البته پارسال الآن میگن تا حتی ۳۰۰هم کرده پرکارها رو 

بکن پارسال گفت ۸۵تازه

اینجوری باشه که نمی‌دونم واقعافقط پول اسم شون رو میگیرن 

آها واقعا من اولین مشاوره ای که رفتم پیش منافی بود البته پارسال الآن میگن تا حتی ۳۰۰هم کرده پرکارها ...

اره بابا اخه۳۰۰تومن خیلیییههههه....من امسال شهریوربا حسنانی۸۵عمل کردم تازه میگفتم زیاده،۳۰۰که هییییییچییییی دیگه  

130 گفته عزیزم نگفته چرا ناراضی بوده

اوووه چه زیاد.از برادران بهترم خیلی هست باقیمتهای بهتر...به شدت ناراضی بود تو همین تاپیک هست اگه بتونی پیداش کنی.نام کاربری شایلین....بنده خدا خیلی ام گشته بود ولی متاسفانه از فرم بینی به شدت ناراضی بود ایشون یه بینی طبیعی و قلمی دوست داشتن وخیلی هم اصرار به این حالت داشتن ولی اینکه چطورشده بودو دقیق یادم نیس.انگار منشی برادران هم داداشش بود و اونجاخیلی حواسش بوده کسی بد نگه یااینکه مراجعینو هول میکرده واسه انجام زودتر عمل...من خودم شهریوربا دکترحسنانی با۸۵عمل کردم وتا اینجای کار هم خدایی راضی ام چه به لحاظ فرم چه سلامت بینی.خدایی دمش گرم.منتها حالا بایدصبرکنم ببینم نتیجه نهایی بعدحداقل۶ماه تا یکسال چطورمیشه

سلام وقت همگی بخیر من دوتا نیم رخام شبیه هم نیستن از سمت چپ یکم نوکش تیز تر و روبه بالاتره از سمت راست تیزیش کمتر و انگار سرش پایینتره ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه ۴ ماهه عمل کردم)از تمام رخ مشکلی نداشته تا الان)

وای من بین دکتر خداکرمی و دکتر مفرد موندم بنظرتون کدومشون بهتره ؟ من بینیم گوشتیه میخوام بین طبیعیو ...

سلام دوست عزیز منم دقیقااا بین این دوتا دکتر موندم

شما پیش کدومشون عمل کردید؟

راضی هستید؟

طبیعی یا نیمه فانتزی عمل کردید؟

بینی خودتون گوشتی بود یا استخونی؟

ممنون میشم جواب بدید🌹🌹