2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5189148 بازدید | 66776 پست
دوستان لطفاً اگر تجربه داريد بگيد بين اين دكترها مدوم براى بينى گوشتى بهتره و كارش تميزه؟؟؟ امين آم ...

دکتر ابیانه دوستم عمل کرد دماغش خیلی بدشده نسبت یه قبل خیلی بزرگتره قسمت تیغه بینیانگاره یه تیکه اضافه داره 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مثل شما ورم یکطرفه دارم البته کلا ورم هست ولی یک سمت بدتر بشما راکوتان نداد؟ بهم گفت بعد یکماه ...

نه به من چیزی نداد گفت به مرور خوب میشه خیلی کمتر شده ولی هنوز یه کم مونده

شما با کی جراحی کردید؟

من از سامی کلا خوشم نمیاد به نظرم اصلا رفتارش درست نیست باهاش یه بارم بد دعوام شده ولی کاراش تمیز و ...

سلام خوبید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یه دکتر خوب میخوان بهم معرفی کنید واسه عمل 

دوستان سلام من ديروز براي اولين بار مطب دكتر شهياد ساماني رو رفتم كه در ساختمان پزشكان مرجان خ ونك ...

عزیزم شما با ایشون عمل کردین ؟

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
دوستان کسی در مورد دکتر نجات پور اطلاعاتی داره؟من نود و نه درصد تصمیم عمل با ایشون دارم، خواستم مطمئ ...

سلام عزیزم 

من طبق نظراتی که اینور اونور خوندم و گوش به گوش رسیده، چون اینستا و نمونه عمل ندارن که آدم ببینه، شنیدم خوبن. با اخلاق و با حوصله. امیدوارم عمل موفقیت آمیزی داشته باشید و بهترین نتیجه رو بگیرید. 

"پسته خندون"کاربر قدیمی، از سال 88هستم
سلام میشه لطفا بپرسم شما چرا از نادریان منصرف شدین چون منم قراره با ایشون عمل کنم

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب میدم

منصرف نشدم

بین نادریان و برادران موندم

ولی یسری جاها توی همین نی نی سایت اسم نادریان تو لیست خرابکار ها هست

نمیدونم واقعا!

البته اولش یکمم شوک شدم بابت قیمتی که نادریان داد

۸۹ تومن

ولی خب دیدم بقیه ام همینن حدودا

مثلا برادرانم گف ۷۵

حالا باز به من گفت ۷۵ اونروز به همه بالای ۸۵ قیمت داد

نهایتا دیدم خب همینه دیگه قیمت

سلام دوستان من بینی استخونی یکم غوز دار دارم دکتر اتوسا طهماسبی خرم اباد یه نمونه دیدم از نزدیک خیلی خوب بود پیجشون هم سرچ کنید ممنون میشم نظرتون بگید هزینه ۲۸ میگیره یا تهران یا اراک بهم دکتر معرفی کنید