2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بشارتی زاده بینی بار اول میگه ۳۰ تومن ترمیمی هم ۵۰ چه خبرشه

هوا برش داشته 

دوتا تبلیغات هم با هنرپیشه ها و اینستاگرامر ها کرد فکر کرده خیلی خفنه

درصورتیکه به نظر من فوق معمولیه 

حتی کیس خرابکاری ناجور هم من ازش دیدم 

سلام عزیزم .منم بینیم گوشتیه .دنبال یه دکتر خوب تو تهرانم چون خودم اصفهانم. تا الان طی تحقیقات مجازی ...

سلام عزیزم 

من يه بار حدود يک ماه پيش رفتم پيش دکتر خالقی 

خود دکتر خيلی انرژی مثبت و خوبی داشت 

بینی منو گفت پوستت متوسطه و خوبه فقط يه قسمت بین دو ابروم گفت‌ اینجا کمي به مشکل میخورم چون‌ انگار پوست زياده این قسمت 

ولی ناامیدانه نگفت و گفت درست میشه و يه کاری میکنیم 

در کل خوشم اومد ازش 

حدود هزینه هم به من گفت ۳۰ 

حالا فعلا نظرم مثبته فقط بايد چند جلسه حضوری برم نمونه ها رو ببینم چون‌ اون روز زیاد کسی نبود 

چند نفری که بودن و عمل کرده بودن هم راضی بودن 

دوستان کسی دکتر حسام اسکندر زاده را میشناسه؟؟مشاوره رفتم پیشش کسایی که  عمل کرده بودن همه راضی بودن و البته توی اینستا هم ناراضی ازش ندیدم.گفتم اینجا ازتون بپرسم ببینم کسی شناختی ازش داره یا خیر؟جوان بود و البته خیلی بنظر من صادق و جالب اینکه اصلا اصراری به عمل با خودشون نداشت و اول که تمام ایرادات بینی را میگفتن و معاینه میکردن بهت پیشنهاد میدادن که از اینطور عمل بشه قطعا بهتر خواهد شد ولی بازم اگه تمایل دارید به همکارای دیگه هم مراجعه کنید و نظرات انها را جمع اوری کنید و بعد تصمیم به عمل بگیرید و از بینشون پزشک انتخاب کنید.من دکتر زیاد رفتم اکثرشون میپرسن دیگه کجاها رفتین ولی ایشون اصلا نپرسیدن که قبل از مطب من چه جاهایی رفتین بنظرمن اینم جالب بود.

سلام بعد از مدتها😄 من الان تقریبا هشت ماه از عملم با دکتر رجایی میگذره سر جمع راضیم که عمل کردم بین ...

سلام عزیزم بینیت گوشتی بود یا استخونی  همون مدلی ک میخواستی برات در اورد؟ مشکلی نداری الان؟