2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095435 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم راضی ای ؟

الان شده یک ماه از عملم تا الان ۶۰تا ۷۰درصد راضیم ولی از رفتار بعد عمل دکتر اصلامن دکتر رو بعد عمل اصلا ندیدم گفتن تا سه ماه بعد عمل دکتر ویزیت نمیکنن!!!

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
الان شده یک ماه از عملم تا الان ۶۰تا ۷۰درصد راضیم ولی از رفتار بعد عمل دکتر اصلامن دکتر رو بعد عمل ا ...

دو هفته دیگه وقت عمل دارم با ایشون،من خیلی ادم ترسویی ام و الان قد دو ساعت فقط دارم اسمشو سرچ میکنم 😐نظرات زیادی ازش ندیدم،خیلی زیاد استرس دارم،خیلیم مرددام نمیدونم چیکار کنم

دو هفته دیگه وقت عمل دارم با ایشون،من خیلی ادم ترسویی ام و الان قد دو ساعت فقط دارم اسمشو سرچ میکنم ...

نگران نباش از نظر عمل خوب هستن ولی پشتیبانی بعد عمل خودشون ندارن دستیاراشون پاسخگوتون هستن.

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
عاقا نبی اله شریعتی رو من قبل عملم زنگ زدم بهش تو سایتش شماره موبایل داده بود دکتره برداشت همچین باع ...

اتفاقا خواهر و دختر خاله های من پیش ایشون عمل کردن هم کارشون خیلی خوب بود هم اخلاق خوبی دارن

از  شانس شما اون روز اخلاق نداشتن

منم فردا میرم مطب برای ویزیت

سلام دوستان

کسی لینک گروه عمل بینی رو داره؟

قبلا عضو بودم یه گروه خیلی بزرگ بود از همه شهرا 

لطفا اگر دارین بدین لینکشو

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.