2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بصام ناراضی زیاده

شایلین من همه مطب گردی هاتون رو خوندم خیلی خوب می نوشتین یادمه اون موقع که عمل کرده بودی و نمی گفتی با کی عمل کردی داشتم از کنجکاوی میمردم، الان چند وقت میگذره از عملتون؟ راضی هستین یادمه اون اوایل خیلی راضی نبودین

کسایی که عمل کردن میشه لطفا من رو راهنمایی کنن، بعضی ها میگن بینی بعد از گچ یا اسپیلنت همون بینی نهایی هست. من روزی که اسپیلنت رو برداشتم اصلا دوست نداشتم بینی و کلا صورت جدید رو انگار اصلا یه نفر دیگه رو دیدم و صورت قبلی ام رو خیلی بیشتر دوست داشتم، شما ها چجوری بودین؟

سلام دوستان.من بعضی نظرات رو خوندم.راستش منم میخوام عمل کنم ولی بیشتر گیج شدم.نظر خودم روی محبی بود که انگار وقت نمیده حالا حالاها...بعد روی حمدزاده و سلطانی فر..بینی هودم هیچ مشکلی نداره نه بزرگه نه قوز داره.ولی احساس میکنم میخندم نوکش میاد پایین. یه کم افتادس فقط.دوست دارم از بغلها هم جمع بشه و کوچیک.پیشنهادتون کدوم دکتره

سلام دوستان.من بعضی نظرات رو خوندم.راستش منم میخوام عمل کنم ولی بیشتر گیج شدم.نظر خودم روی محبی بود ...

به نظر من اگه مشکل خاصی نداری اصلا عمل نکن جدا از هزینه اش خیلی آدم رو درگیر میکنه من روزی که اسپلینت رو برداشتم می گفتم حاضرم بیخیال پول و یک هفته سختی عمل و ماه ها تحقیق ام بشم دماغ قبلی ام برگرده، خیلی استرس داره تا عمل نکنی نمیفهمی، منم میخوندم اینجا بعضی ها مخصوصا امین می نوشت اگه مشکل جدی ندارین عمل نکنین ولی گوش ندادم

عزیزم گوشتی بودی؟ به نسبت سه ماهگی خوبه ورمت کمه اون دوتا خط از روبرو جای بخیه است یا بخاطر ورم افت ...

سلام شایلین جان و بقیه دوستان یه مشورتی ازتون میخواستم

بینی من خیلی کوچیکه یعنی از رخ ببینی هیچ مشکلی نداره اما چون در بچگی یکم شکسته و یه کوچولو بالای بینیم قوز داره که خیلی رو مخمه و این قوز فقط از نیمرخ مشخصه

اگر بخوام فقط این قوز برداشته بشه و سایز بینیم هیچ تغییری نکنه میشه؟

من کارای دکتر عالیان و دیدم تو پیجش به نظرم جراحی بسته مناسب من باشه اما هیچ اطلاعی از کار دکتر عالیان ندارم

ممنون میشم تجربتونو در اختیار من بزارین و بگین من چ دکتری و با کار خوب و اخلاق خوب و قیمت مناسب میتونم پیدا کنم؟

ممنونم ازتون🌻

کاربر قدیمیم بنا به دلایلی خودم کاربریمو ترکوندم..
به نظر من اگه مشکل خاصی نداری اصلا عمل نکن جدا از هزینه اش خیلی آدم رو درگیر میکنه من روزی که اسپلین ...

راستش همه میگن‌ مشکلی نداری ولی انگار دلم تغییر میخواد.میخوام تو صورتم دست ببرم.حالا فعلا از بینی شروع کردم.موافقت همسرمم گرفتم.بعدش برنامه های دیگه واسه صورتم دارم