2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095439 بازدید | 66696 پست
سلام به همه من همیشه خواننده خاموش بود امشب عضو شدم و ۳ ساله دارم دنبال دکتر خوب برای بینی میگردم &n ...

برا گوشتی توی تهران سراغ دارین؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سلام به همگی بعد از مدت ها گفتم یه سری بزنم و از اوضاع و احوال عمل یکم براتون بگم  خب همونطور ...

ممنون بابت توضیحاتتون 

عزیزم منم واقعا سر درگم شدم با اینهمه دکتر ادم نمیدونه چکار کنه 

بینیم گوشتیه 

ب نظرتون کامیابی خوبه ؟!

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا گوشتی توی تهران سراغ دارین؟!

دکتر رسولی پناه قیمتش خیلی بالاس  وگرنه کارش عالیه ..دکتر نوید رضوانی هم کارش خوبه بین ۹ تا ۱۱ میگیره دکتر مجید عبدل زاده هم کارش عالیه قیمتشو نمیدونم ..

دکتر رسولی پناه قیمتش خیلی بالاس  وگرنه کارش عالیه ..دکتر نوید رضوانی هم کارش خوبه بین ۹ تا ۱۱ ...

ممنونم عزیزم‌رسولی پناه واقعا عالیه؟!نمونه از نزدیک دیدین شما؟!

دکتر رسولی پناه قیمتش خیلی بالاس  وگرنه کارش عالیه ..دکتر نوید رضوانی هم کارش خوبه بین ۹ تا ۱۱ ...

عزیزم رسولی پناه اسم کوچیکش چیه پیج دارن؟!

سلام عزیزم من یه تاپیک‌دیدم از شما که بعد عمل مشکل تنفس داشتید میخواستم بدونم برطرف شد؟کی برطرف شد من ۱۰ روزه عمل کردم بینیم کیپ دیگه دارم دیونه میشم خیلی ترسیدم می خاستم جواب بدید چون مشکل منم عین شماس

ممنون میشم جواب بدید😓