2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان میشه  لطفا نظرتون رو راجب دکتر روزی طلب همدان بفرمایید؟؟؟من مهر پیش ایشون وقت مشاور ...

سلام دوست عزیز من پیش ایشون دی ماه وقت عمل دارم از چند نفری که پیشش عمل کردن پرسو جو کردم راضی بودن 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچها 

خوبين ؟ 

جراحى بينى اوليه دارم 

با دكتر اميرى زاد 

بينيم استخونيه .. 

دنبال يه بينى خيلى خيلى خيلى طبيعيم ؛ بدون كم كردن حجم 

به نظرتون كار اقاى دكتر چطوره ؟ 

خيلى استرس دارم 

اره یکی برای تعویض چسب اونجا بود میگفت هیچ مشکلی ندارم .منم ۱۷شهریور رفته بودم مشاوره برای ۱۰ دی نوب ...

منم از چند نفر پرسیدم هم از مدل‌راضی بودن هم هیچ مشکل تنفسی یا ابریزش و ...نداشتن امیدوارم عمل خوبی داشته باشی ،بینی شما چجوریه؟؟گفتن چقد تغییر میکنی؟؟

سلامبچه ها  تورو خدا بیایید کمک .من یه ماه ونیمه پیش یه غلطی کردم رفتم دماغمو عمل کردم .حالا دماغم از رو به رو اپهن شده وتیغه بینیم ازبین دوجشم تا پایین خیلی پهن وپخ شده چه خاکی به سرم بریزم....خیلی ناراحتم وپشیمون خدا کمکم کنه یعنی خوب میشه ؟؟کسی بوده اینطوری بوده باشه  ودرست شده باشه؟؟؟؟اخه چرا باید از تیغه قبلیم پهن تر شه؟؟؟علتشو میدونید؟؟؟؟

من خودم یه بار بینی مو عمل کرده بودم و خیلی بینیم نامتقارن شده بود و مشکل تنفسی داشتم برای همین خیلی اذیت میشدم برای همین خیلی دنبال دکتر گشتم که بتونم مشکل تنفسیم رو برطرف کنم برای همین هم بعد کلی پرس و جو رفتم پیش دکتر آخوندی نسب و جراحی بینی ترمیمی انجام دادم و خداروشکر الان خیلی ظاهر بینیم خوب شده و مشکل تنفسی هم دیگه ندارم واقعا خدا خیرش بده

منم از چند نفر پرسیدم هم از مدل‌راضی بودن هم هیچ مشکل تنفسی یا ابریزش و ...نداشتن امیدوارم عمل خوبی ...

استخونی و قوز داره پره هاش بزرگه من نیمه فانتزی میخوام عمل کنم 

🌈چه آسان میشود از یاد ها رفت 🌈
دکتر حامد امامی ترمیم کار بااخلاقه قیمتشم مناسبه ودکتر تقوی هستن ولی قیمتشون به مراتب بیشتره باز خود ...

تقوی مدل هاش خوشم نیومد 

باستان نژاد هم پیدا کردم الان ۲۵ میلیون میگیره موندم چیکار کنم