2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست
سلام عزیزم از دکتر رجایی راضی هستین؟من شنبه با ایشون نوبت مشاوره دارم ممنون میشم کمکم کنی؟راستش تقار ...

ميشه وقتي رفتيد مطب رجايي شرح مطب گرديتون و توضيحات دكترو برامون بنويسيد...ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما .زین اسبی یعنی چه جوری شده بینی.  من سی ودو روزه عمل کردم امروزرفتم تعویض چسب ولی ...

سلام عزیزم. بله حالت میگیره. حداقل باید شیش ماه صبر کنین تا فرم تقریبی بینیتون مشخص بشه

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
دوستان میشه راهنماییم کنین. من ۱۰ سال قبل بینیمو عمل کردم ولی خیلی بد شده بود و سوراخا نامتقارن اما ...

سلام عزیزم. متاسفم که راضی نیستین. من فک نکنم هیچ دکتری پیدا کنین که هزینه ی جراحی ترمیمش زیر ۱۰ تومن باشه. به نظرم اگه بینیتون خیلی ایراد داره باید پیش دکترای ترمیم کار مثل تقوی و... برین که بالای ۲۰ تومن میگیرن. 

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
سلام عزیزم از دکتر رجایی راضی هستین؟من شنبه با ایشون نوبت مشاوره دارم ممنون میشم کمکم کنی؟راستش تقار ...

بله عزیزم خداروشکر راضیم دکتر رجایی تا اونجا که میدونم خیلی رو تقارن دقت می کنه بینی منم در اثر شکستگی و اینکه از سن کم شکسته بود همونطور رشد کرده بود و خیلی نامتقارن بود ولی الان تقریبا 80 درصد بهتر شده 

سلام عزیزم. متاسفم که راضی نیستین. من فک نکنم هیچ دکتری پیدا کنین که هزینه ی جراحی ترمیمش زیر ۱۰ توم ...

امروز وقت مشاوره گرفتم از فرشید آچاک و هفته آینده هم میرم سامان خرمی نژاد به نظرتون دکترای خوبی هستن برا ترمیم؟

سلام عزیزان اینجا کسی از دکتر نبی الله شریعتی خبر داره؟ میدونین کارش چجوریه قبل سال برام گفتن ٧ تومن ...

عزیزم می دونم پست شما و تاپیک قدیمیه اما شما با دکتر نبی اله شریعتی عمل کردی؟