2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095488 بازدید | 66696 پست
شایلین با برادران جراحی کرد؟؟ یعنی آبریزش داره و پره های ببینش نامتقارنه؟؟

بله، انحراف بینیش برگشته بعد یه سال، مثل اینکه نا متقارن هست 

نه ابریش نداشت

ولی میگفت بعدا تو مطب دیده ناراضیا زیاد، قوز بینی هم دیده که اکثر بیمارا بعد عمل دارن و ژل میزده دکتر

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی
عزیزم من خودم مطب رجایی نرفتم اما شبیه اون چیزی که شما توصیف کردین رو تو نمونه های رجایی دیدم اما با ...

اره دیدم که رجایی نوک بینی رو میگه به جمجمه سر متصل میکنه تا منحرف و جابجا نشه، ولی متاسفانه نمونه قوز کاذب مثل بینی من تو هایلایت داره و میگه پیوند غضروف لازمه، هزینه جراحیش با پیوند غضروف هم ۲۶ م هست که خیلیه برا من

۹۹/۵/۱۸ جراحی پروتز سینه، ۳۲۰cc منتور ، دکتر نصیری، هزینه کل ۲۵م ، فعلا راضیم—————- در جستجوی جراح بینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایلین با برادران جراحی کرد؟؟ یعنی آبریزش داره و پره های ببینش نامتقارنه؟؟

این کامنت سایلین رو من تو گوشیم نگه داشتم👇🏻👇🏻

ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره
بلکه غضروف اطرافش تحلیل رفته و لذا این نقطه برامده دیده میشه
این خطا در کارهای برادران بسیار بسیار رایج هست متاسفانه
و ایشون با تزریق ژل (کلاژن)، گودیها رو صاف میکنند تا برامدگیها برطرف بشه

من به این دکتر لقب "دکتر ژلی" رو دادم و عمیقا فکر میکنم به واقع همین لقب برازنده بی تجربگی و ناپختگی کارهای ایشان هست!

اما یک سوالی خیلی در مورد برادران برام عجیبه؛ چـــــــــــرا توی تمام تحقیقات و مطبگردیهای من، اون زمان کسی واقعیت رو در مورد ایشون مطرح نمیکرد؟!!

این کامنت سایلین رو من تو گوشیم نگه داشتم👇🏻👇🏻 ببین بینیتون به احتمال زیاد برامدگی نداره بلکه ...

صفحه ۳۰۹۹

اره واقعا همین امروز هم یک اکانت بود که باز بود و استوریشو دیدم بینی کاملا کوفته ای بود و اصلااا زی ...

سلام عزیزم منظورت از کانتور انداختن چیه عزیزم میشه توضیح بدی یکم

مامان دوقلو ها
اره واقعا همین امروز هم یک اکانت بود که باز بود و استوریشو دیدم بینی کاملا کوفته ای بود و اصلااا زی ...

خدای من چطور میشه بینی و دکترااااا

چیکار باید کرررررررررررررررررررررررررررررررررررررد

از طرفی ادم میگه همه دکتری خوب و بد دارن 

از طرفی خب نه دکتری پیدا کرد که نداشته باشه

سلام دوستان عزیز الان بخاطر شرایط کرونا متاسفانه نمیشه مطب گردی کرد بین دکتر نجات پور ودکتر یوسف حسی ...

نجات پور دوستان ما عمل کردن راضی بودن ولی من از مدل بینی هاشون خوشم نمیاد سلیقه ایههه

حسینی اقدم هم خواهر دوستم عمل کرده راضیه اما نمونه اینستاشو من دیدم خوشم نیومد

ولی باز بپرسید و ببینیییییید و تحقیق کنیییید

سلام آتنا جان امیدوارم عملت به بهترین شکل پیش بره و یک مماخ خوشگل با نوک نه گرد نه تیز فاصله لب و ب ...

دقیقااااااااااا همه اینایی که گفتی مد نظر منم هسسست  

نجات پور و من کارشو دیدم چند نفرو 

سلام عزیزم منظورت از کانتور انداختن چیه عزیزم میشه توضیح بدی یکم

سلام عزیزم 

منظور از کانتور انداختن یا خط انداختن پره های بینی اینه که کناره های بینی دقیقا جایی که ازونجا بینی رو کانتور میکنی تو آرایش، بره تو و تورفتگی داشته باشه که من نمیپسندم اصلا

نجات پور دوستان ما عمل کردن راضی بودن ولی من از مدل بینی هاشون خوشم نمیاد سلیقه ایههه حسینی اقدم هم ...

میشه بگی چه مدلی بود که نپسندیدی شما؟

مقلا ممکنه نیمه فانتزی دوست داشته باصی ولی ایشون طبیعی عمل کنه یا چیز دیگه ای لطفا کمی توضیح بده

میشه بگی چه مدلی بود که نپسندیدی شما؟ مقلا ممکنه نیمه فانتزی دوست داشته باصی ولی ایشون طبیعی عمل کن ...

عملشون طبیعیه و از نظر بوییایی و تنفس هم مشکل ندارن از این نظر خیلی خوبه

ولی خیلی بینی و کوچیک نمیکنه و فقط عیوب رو برطرف میکنه

من چون بینیش همچنان بزرگه و تغیر خاصی ایحاد نشده دوست ندارم البته اونایی که دیدم گوشتی بودن من خودم استخوانی ام