2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095344 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چه دکتری رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟

انتخاب دکتر کار خیلی سختیه

پیشنهاد می کنم کل تاپیک رو از اول بخونید من به جز این تاپیک از حدود ۱۰سال پیش تاپیک ۱،۲،۲.۵ و تاپیک ترمیمی ها رو خوندم و از تجربه ی بقیه استفاده کردم البته اون تاپیکای دیگه الان موجود نیستن ولی حداقل این تاپیک رو کامل بررسی کنید.

سلام خانوما خوبید.من تازه اومدم تواین تاپیک .من بینیمو یک ماهه عمل کردم دیروز رفتم دکتر چسبمو عوض کنه بینیمو دیدم حالم بد شده انگاریه مستطیل گداشتن رو صورتم از بالای تیغه بینی تا نوک بینیم پهنه.میترسم یعنی حوب میشه ؟ورمه؟

سلام خانوما خوبید.من تازه اومدم تواین تاپیک .من بینیمو یک ماهه عمل کردم دیروز رفتم دکتر چسبمو عوض کن ...

ببخشید من یه سوال از شما دارم من تازه ۴روزه بینیمو عمل کردم و کلا الان کیپه کیپه شماهم مثه من بودین؟اگه اره چقدر طول کشید که بینیتون باز شد و تونستین نفس بکشین من خیلی نگرانم 

اصلا نگران نباش آروم آروم شستشو بدید روزای اول ممکنه حس کنید اصلا شستشو نمی شه ولی ادامه بدید و بشور ...

ینی عزیزم وقتی گچ رو برداشتین گرفتگی بینیتون خوب شد و تونستین از بینی نفس بکشین؟

ینی عزیزم وقتی گچ رو برداشتین گرفتگی بینیتون خوب شد و تونستین از بینی نفس بکشین؟

گرفتگی بینی اوایل خیلی طبیعی هست سعی کنید هر ۴تا ۶ ساعت مرتب شستشو بدید علت اصلی گرفتگی ممکنه وجود لخت های خون یا ورم داخلی باشه که هر دو طبیعیه.من سه روز تامپون داشتم که کلا نمی تونستم نفس بکشم بع از بک هفته یه کم بهتر شدم و به مرور اون حس گرفتگی رو نداشتم ولی منظورم از سبک شدن بعد از برداشتن گچ بیشتر رفع اون کلافگی بود .نگران نباشید فقط خوب شستشو بدید اگر حس خشکی دارید می تونید با نوک گوش پاک کن خیلی آروم کمی چرب کنید البته گوش پاک کن رو داخل بینی فرو نبرید اون جلو رو یه کم چرب کنید خود به خود بالاتر می ره و خشکی رو کاهش می ده البته اونم بهتره بعد از دوهفته باشه

کسی نمیدونه بینی من بعد بیست وهشت روز عمل چرا انقدر پهنه حالم بد شده خیلی نگرانم یعنی ورمه ؟؟یا مدلش ...

۲۸ روز که چیزی نیست برای رفع ورم تازه اگر بینی تون استخوانی بوده حداقل ۶ ماه زمان لازمه.من یادمه حدود ۲ ماه بعد از عمل یه شب حس کردم بینی م شبیه لوله پلیکا شده از بس ورم داشت.از دمنوش بابونه و چای سبز عفلت نکنید کلا مصرف زیاد مایعات و کم کردن نمک و نخوردن چیزای تند و فست وفود می تونه در کم کردن ورم موثر باشه.ورم زیاد برای ۲۸ روز کاملا طبیعیه بعضی روزا بیشتر و بعضی روزا کمتر می شه صبور باشید صبور.