2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
مطب گردي دكتر كاميابي دكتر كاميابي توسط يكي از همكارام معرفي شد ، خودش با دكتر ترميم كرده بود و ...

مرسی آتنا جون از شرح مطب گردیتون..عالی بود.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همه ی دوستای خاموش و روشن

من امروز رفتم مطب دکتر احمدرضا رجایی فردا میام براتون شرح مطب گردی رو‌میزارم.🌹

راجع به پروجکشن بالا هم ازش سوال پرسیدم جوابشونو حتما میگم.فعلا شب و روز بر همگیتون خوش.

شرح مطب گردی:دکتر تقوی ص ۳۰۸۸____مطبگردی مجازی دکتر ابیانه ص ۳۰۸۹___دکتر احمدرضا رجایی ص ۳۰۹۷

سلام وقت همگی به خیر. متاسفانه جو نی نی سایت برای انتخاب دکتر خوب اصلا قابل اعتماد نبست دیگه من هر دکتری که انتخاب کردم دیدم ازش بد نوشتن . اصلا دکتر خوب معرفی شده اینجا ؟؟؟ 

منم تقریبا همینطور شما به نتیجه رسیدین؟

خیر ...تازگی یکم بیشتر نسبت به محمد خانی هم دو دل شدم..چون میگن خیلی تبلیغ داره و یکی دو نفر هم گفتن کارش آنچنان خوب نیست...فعلا که تصمیمی نگرفتم ببینم تا مهر که نوبت عملمه چی میشه 

خیر ...تازگی یکم بیشتر نسبت به محمد خانی هم دو دل شدم..چون میگن خیلی تبلیغ داره و یکی دو نفر هم گفتن ...

من دواینستا از چند نفر که کامنت گذاشته بودن پرسیدم اونا راضی بودن یکیشون گفت سه تا از دوستام رفتن پیشش 

من سه شنبه تازه وقت مشاوره دارم پیششون

کجا تبلیغ داره ؟کی ازش بد گفته؟

من از تبار مـهــرم ،از نسل مــیــزان، صمیمی و گرم🍁🍂
سلام وقت همگی به خیر. متاسفانه جو نی نی سایت برای انتخاب دکتر خوب اصلا قابل اعتماد نبست دیگه من هر د ...

آخه سلیقه ها متفاوته شاید دکتری که من کارشو‌ دوس دارم یکی دیگه بگه افتضاحه

برا همین باید سلیقه و اون نوعی که خودتون دلتون میخواد رو در نظر بگیرید

فقط مهم اینه با کسایی که با دکترتون عمل کردن حرف بزنید و اگه مشکل تنفسی یا ظاهر بد نداشتن اوکیه

میشه این پست رو هم اضافه کنید به امضاتون؟؟؟

بله حتما

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)