2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  من با طاهریان عمل کردم تازه سه ماهه از صددرصد هفتاد درصد راضی ام البته من گوشتی بودم با ...

سلام عزیزم، شما قبلش مطب بقیه پزشک ها هم رفته بودید؟یا اینکه اطرافیانتون دیده بودید کارهای دکتر طاهریان رو بعد چندسال، میشه بپرسم دلیل اصلی انتخابتون چی بود؟و اینکه چرا الان ۷۰درصد راضی‌ای بیشتر نه؟ من بینیم استخونیه یکم افتادگی داره

من بین این دکترا سجادیان رو میشناسم که خودم عمل کردم باهاش، دکتر کم ریسکیه، کارش تو بینی گوشتی بنظرم ...

اندازه بینیتون کم شده؟ترمیم قبول میکنن؟هزینه رو لطف میکنید بگید؟ممنونم

سلام عزیزم، شما قبلش مطب بقیه پزشک ها هم رفته بودید؟یا اینکه اطرافیانتون دیده بودید کارهای دکتر طاهر ...

من قبلش فقط مطب سلطانی فر رفتم که کلا ناامیدم کرد گفت تغییر نمیکنه بینیت فوقش ۲۰درصد ولی طاهریان گفت ۴۰درصد تغییر میکنه تو مطبشم نمونه هاش از کارای سلطانی فر بهتر بود تو اطرافیانمم اره کسی بود عمل کرده بود باهاش خیلی بینی طبیعی و کوچولو قشنگی داشت دیگه منم سختگیر نبودم عمل کردم باهاش الان ی طرف بینیم ورمش بیشتره یکم نامتقارن نشون میده نوک بینی هنوز ورم داره با این حال همه میگن قشنگ شده بعدم بینی من مث استخونیا صدرصد نمیشد بخاطر این میگم ۷۰درصد راضیم

اهااان راسی کبودیو ورمم خیلی زیاد بود افتضاح بودم تا دو سه هفته(مدل بینی ها ک درمیاره خیلی شبیه عکسای پیجشه)

ترمیم هم میکنه؟.من به بار عمل کردم ولی هنوز خیلی بزرگه و گوشتی با بوست ضخیم.هزینه عمل رو میدونید؟

۱۱تومن،ترمیمم میکنه و کلا کارش طبیعیه.

من نمونه ترمیم ندیدم چون کلا سایت و اینستا نداره،میتونی بری مطبش ببینی کلنیک شیخ بهایی

سلامت باشی عزیزم چون.من عجله داشتم قرار شد اولین کنسلی رو با من اوکی کنن منتظرم.هر لحظه باهام تماس ب ...

ااا چه باحال ب سلامتییی😁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بچه ها من پاشدم اومدم تا رشت رفتم پیش دکتر سودمند ، از ظاهر عملاشون خوشم میومد تحقیق هم از اینستاگرا ...

عزیزم انشالا عمل خیلی خوبی داشته باشی و همون بینی بشه که خودت دوس داری

حتما تیجه عملتو برامون بزار 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
من قبلش فقط مطب سلطانی فر رفتم که کلا ناامیدم کرد گفت تغییر نمیکنه بینیت فوقش ۲۰درصد ولی طاهریان گفت ...

نمونه های سلطانی فر چطوری بود ؟ خرابکاری تو مطبش ندیدی ؟

من از یکی دو نفر اسم طاهریان و شنیدم و اطلاعاتی درباره کارش ندارم 

بعد عمل تو مطب نمونه ی بدی ندیدی ؟ 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

دوستان اگر کسی درباره ی این دکترا اطلاعاتی داره ممنون میشم با من به اشتراک بزاره

دکتر نجات پور

دکتر علیرضا موحدی 

دکتر صادقی نژاد 

سلام خانوما

بینی من خوش فرم و صاف هستش فقط باید کمی باریک بشه چون نوکش گوشتیه نظرتونو در مورد دکتر شهریار یحیوی میخواستم بدونم. پیجش عکس های فوق العاده ای داره ولی فکر کنم امسال 15تومن هزینه جراحی هستش

و اینکه چون ساکن زنجان هستم و امکان تحقیق حضوری ندارم میخوام بسنده کنم به این سایت و دوستم که عملشون خوب انجام شده بود البته بسیار طبیعی بود و من متوجه عملش نشدم.

نمونه های سلطانی فر چطوری بود ؟ خرابکاری تو مطبش ندیدی ؟ من از یکی دو نفر اسم طاهریان و شنیدم و اطل ...

تو مطب سلطانی فر یه نمونه خیلی خوشگل دیدم که گف بینیش فقط قوز داشته

یه نسبتا خوب

دوتا ناراضی که میگفتن بینیشون بزرگترم شده که خب ورم بود ولی معلوم بود اونقدرا جمع نمیشه در کل بینیشون فک کنم گوشتی خوب درنمیاره

طاهریانو نه خرابکاری ندیدم ولی به کسی ام پیشنهاد نمیدم حتما خودتون برید مطب تحقیق کنید