2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095343 بازدید | 66696 پست
خب بریم سراغ یه تجربه جالب:     *خواص زردچوبه بعنوان یک ضدالتهاب قوی!* دوستان شاید ...

سلام شایلیین جون خوبی عزیزم😘

یه سوالی داشتم

دکتر ابیانه جراح پلاستیکه؟ از نظر تنفسی مشکلی پیش نمیاد بعدا؟

سوال دومم اینه که نظرت راجب مدل بینی ها چیه

من تو پیجش عکس ها رو خیلی خیلی میپسندم اما یکی دو مورد از بینی ها انگار هنوز بلنده

میخوام ببینم تو مطب گردی شما به نظرتون بینی ها بلند بودن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان برای بینی استخوانی به فرم‌نیمه فانتزی در بیاد بین دکتر محمدخانی و سلطانی فر کدومو پیشنهاد می ...

سلام لطفا امضای شایلیین جان رو بخونید

دکتر سلطانی فر جزعه دکتر های خیلی ریسکی هستن

وااای این تاپیک چقد زیاده صفحه هاش حالا از اینهمه چجوری راجب سلطانی فر تحقیق کنم؟ 😫

تعریفشو زیاد شنیدم ولی راستش پی گیر کاراش نشدم

دکتر علی میقانی 

شهسواری 

علیرضا عالیان 

نسرین راستا

تو این ۳ماهی که دنبال دکتر بودم این۳نفر واقعا کارشون خوب بوده البته به ظاهر پیجشون دارم میگم

ولی دوستم دوبار عمل کرده پیش میقانی خیلیی راضیه عمل اولش مشگلی نداشت فقط از مدلش راضی نبودخراب نشده بود مشگل نداشت ولی خیلی سربالا بود که دلشو زده بود دیگ که دوباره عمل کرد طبیعی شده 

دکتر عالیان هم خیلیی پی گیرش بودم ۱۲میلیون میگیره یه پیج خیلی خفنی هم داره ولی اصن حس خوبی به آدم نمیده جنبه تبلیغ داره بیشترانکار!!دوتا از مریضاشو زیر نظر داشتم خیلییی خوشم میومد از کارش به روش بسته هم عمل میکنه خبری از تامپون بخیه نیست ولی تاهمین چند روز پیش با یکی صحبت کردم که خیلی ناراضی بود ازش ولی خب عکس کامل بینیشو نفرستاد برام فکر میکنم ازاینایی بود که ذهنیت ادم نسبت به دکترا خراب میکنن که دکتر خوشونو معرفی کنن بود☹ولی خب به شدت منو دودل کرد🥺

نسرین راستا هم پی گیرش بودم متخصص گوش و حلق بینی کاراش که خیلییی خوب بود ولی چند جا خوندم که خراب میکنه بینی رو شاکی داشت خلاصه 

ولی اگر نظر منو میخوایی بچسب به یه دکتر چندماه زیر نظر بگیر با مریضاش در ارتباط باش باچندتاشون بعد وقت عمل بگیر 

عملت ۴سال طول بکشه بهتر ازاینکه عیب دار بشی 

ببخشید طولانی شد 

سلام توی یکی از صفحات این تاپیک عکس خرابکاری وحشتناک دکتر نوری را گذاشتم. یکبار مطب رفتن و چندنمون ...

شما كدوم دكتر رو كه مشابه نمونه هاي خوب نوري عمل كنه ولي ريسكش كمتر باشه معرفي ميكنيد؟

بچه ها اگه گروه واتساپی دارید میتونید منم اد کنید؟ من اگه بشه میخوام تابستون عمل کنم و در حال تحقیق ...

دکتر رضا خازنی 

علی میقانی 

من خیلی گشتم این دوتا کار خرابی هاشون نسبت به بقیه خیلیی کمتره دوستم پیش میقانی عمل کرده ۲بار هر دوبارم پیشش خودش عمل کرده 

دوست خواهرمم پیش خازنی !!من مطب خازنی رفتم بیماراش خیلی خیلی راضی بودن ولی یجا دیدم گزاشتنش تو لیست پر ریسک ها فعلا منتظرم ببینم بینی دوست خواهرم چی میشه اوکی بود میرم پیش خازنی 

به هرکسی اعتماد نکن خیلی ها بازاریابن

من خودم ۴تا دکتر مد نظر داشتم نسرین راستا_شهسواری_علیرضا عالیان_میقانی 

پ.ن. بعضی دوستان ممکنه به مصرف زردچوبه الرژی داشته باشند. پس در مصرف اون دقت کنید.

سلام شایلن جان!!تمام مطالب مطب گردی هاتوخوندم واسه خودت یه پا دکتری عزیزم😍!۳ماهه دنبال دکترم میدونم مدت زیادی نیست ولی راستش خیلیییی ناامیدم خیلییی😔دکترای زیادی مد نظرم بودن ولی کلا همه رو خط زدم واقعا با بینیم مشگل دارم پارسال پیش دکتر رضا خازنی مشاوره رفتم گفت که بینیم گوشتیه ولی نوکش نرم نیست غضروفیه تیغه بینیم صاف و جمع جوره فقط نوکش بزرگ و وقتی میخندم بیشتر تو چشم میزنه یکمم انحراف دارم ولی راستش چون بینیم‌گوشتیه بیخیال شدم الان۳ماهیی که پیگیرم باز اینم بگم من ادم به شدت استرسی هستم ولی حساس نیستم!!فقط میخوام ایرادای بینیم رفع بشه یکمم سربالا باشه بقول گفتنی نیمه فانتزی

بنظرشما که تجربه زیادی داری دکتر عالیان گزینه مناسبیه؟؟ 

و اینک میتونم عکس بینیمو برات بفرستم؟؟شاید یکم ازاین حال در بیام واقعا خیلی ناراحتم خیلییی😔😔

دکتر رضا خازنی  علی میقانی  من خیلی گشتم این دوتا کار خرابی هاشون نسبت به بقیه خیلیی کمت ...

مرسی از راهنماییت لیلا جان حتما میبینم کاراشونو.

من اول نظرم رو دکتر سامان بود خیلی دوست داشتم کاراشونو ولی برام خیلی هزینش زیاد بود و بیخیالش شدم.

الآن نظرم رو دکتر برادرانه ولی خوب باید بیشتر راجبش تحقیق کنم چون هنوز کارشون  نتونستم برم از نزدیک ببینم ولی ازشون خیلی تعریف شنیدم و نمونه هایی هم که دیدم ازشون رو دوست داشتم

امیدوارم شماهم دکتر مد نظرتو پیرا کنی و دلت قرص شه چون واقعا چیزی نیست که آدم بخواد با چشم بسته بره جلو و انتخاب کنه

مرسی از راهنماییت لیلا جان حتما میبینم کاراشونو. من اول نظرم رو دکتر سامان بود خیلی دوست داشتم کارا ...

دکتر برادرانم زیاد میگیره😔ولی خب کاراش دوستدارم بنظرم ارزش داره هزینه کنی و شایلین جان هم نظر مثبتی دربارشون دارن 

ولی باید حظوری حتما چند جلسه رفت تا بشه تصمیم گرفت 

دکترا زیادن و متاسفانه خراب کار

سلام دوستان . من میخوام عمل کنم تو کرج بین دکتر مفرد و حسینی اقدم موندم. بینیم استخونیه و یکم میخوام خوش حالت و طبیعی بشه. شما کارای این دو رو دیدید؟ ممنون میشم نظرتونو بگید

دکتر برادرانم زیاد میگیره😔ولی خب کاراش دوستدارم بنظرم ارزش داره هزینه کنی و شایلین جان هم نظر مثبتی ...

عزیزم من هیچ موقع از برادران تعریف نکردم

برعکس!

فکرمیکنم یک دکتر خیلی معمولی هستند.

بنظرمن در تعریفهایی که ازشون میشه اغراق شده است

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!