2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

سلام خدمت همه عزیزان

آرزوی سلامتی  و تندرستی برای خودتون و خونوادهاتون تو این ایام کرونا. 

من بینی گوشتی و ضمختی دارم. دنباله یه جراح خوب میگردم که بینیو خوب و سالم دربیاره و نوکش گرد نشه و چند سال دیگه افت نکنه. 

اولویتم جراحی تو ساری هستش منتها اگه  دکتر خوب نیاوردم تو تهران انجام میدم. ممنون میشم از تجربیاتتون بگید. خواهشا اونایی که میدونیو و یا خیلی ازشون تعریف شنید رو بگید. آسارو بگید :))

برای یسری مثه من که امکان مطبگردی نیستش نظرات شما عزیزان تاثیرگذاره. 

ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها جواب بدید 

من دیگه به نوک بینیم دست میزنم وقتی این کارو میکنم و می خارونمش مور مور میشه یه طرفش 

حس خوبی اما نمی دونم بد یا نه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
بچه ها جواب بدید  من دیگه به نوک بینیم دست میزنم وقتی این کارو میکنم و می خارونمش مور مور میشه ...

من نوک بینیم اینجوری نیست کولوملام اینجوریه ... فکر می‌کنم بخاطر اینه که هنوز یکم بی‌حسه 

من نوک بینیم اینجوری نیست کولوملام اینجوریه ... فکر می‌کنم بخاطر اینه که هنوز یکم بی‌حسه 

پس مشکلی نیست 

شما چند وقت عمل کردی ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
من براي جراحي بيني ام رفتم پيش دكتر علي منافي و عمل خيلي خوبي برام كرد بسياااار طبيعي و شيك جوري كه ...

تازا فهمیدم چقدر تبلیغ میکنی منافی رو از لیستم حذف کردم چون تو واسش تبلیغ میکنی صد بار بینی ت رو عمل کردی حدادی منافی و...

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
خانوما یه پماد ترمیم کننده قوی برا جای بخیه بگید 😢 چیزی که خودتون جواب گرفته باشید 

سیکالیفت اون هست 

اما باید چند ماه بزنی 

با یه هفته دو هفته یه ماه نمیره 

سلام خدمت همه عزیزان آرزوی سلامتی  و تندرستی برای خودتون و خونوادهاتون تو این ایام کرونا.  ...

دکتر سامان برو اگه پولشو داری فامیل ددکتر شیروانی 33 می گیره اما خب کارش خوب اما یکم پولکی 

دکتر سامی هم واسه گوشتی خوبه حدود 20 می گیره 

من خودم خالقی رفتم 15 تمن 

بعد از عید مطب این یه سه نفرو برو 

و فک کنم بیشترم بشن قیمتا سامان شاید بشه چهل 😥

اگه این طوری شد برو یه راست پیش سامی چون چهل خیلی دیگه زیاد 

سلام خدمت همه عزیزان آرزوی سلامتی  و تندرستی برای خودتون و خونوادهاتون تو این ایام کرونا.  ...

مدل های گوشتی سامی خوب هستن برو مطبش ولی حتما نمونه ببین 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
الان یه ماهه دارم میزنم ولی انگار نه انگار 😢

ادامه بده تا کرم تموم بشه 

دکتر سامان برو اگه پولشو داری فامیل ددکتر شیروانی 33 می گیره اما خب کارش خوب اما یکم پولکی  دک ...

سامی 20تومنه هزینه اش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی