2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لا به لای تبلیغات دوستان سوال داشتم من، من بینیمو شستشو میدم باز میشه بعد به مرور دوباره کیپ میشه، ت ...

در مورد کیپ شدن من از یه قطره استفاده میکردم، همون قطره هایی که سرما میخوری دکتر هم میده. اسمش یادم نیست ولی 😅 البته من فقط تا قبل برداشتن گچ و اسپلینت استفاده کردم ازش. بعدش اصن کیپ نمیشد بینی من.

برای مسواک هم، من تا وقتی گچ داشتم و تا دو سه روز بعدش که باز کردن دهن سخته و لب بالا کاملن ورم داره مسواک بچه گونه خریدم و با لیوان آب تو دهنم میگردوندم. مسواک کوچیک خیلی خوبه. اصلن نیاز نیست دهنتو زیاد باز کنی که به بینی فشار بیاد.

در مورد کیپ شدن من از یه قطره استفاده میکردم، همون قطره هایی که سرما میخوری دکتر هم میده. اسمش یادم ...

من دیروز تامپون کشیدم اون موقع قشنگ باز بود بعد گفت هر دو سه ساعت اسپری کن، اسپری میکنم خوبه بعد میگیره   سرمم با سرنگ میزنم بعضی اوقات، خیلی دردسره این مسواک و حموم، حس کپک زدن دارم  

من دیروز تامپون کشیدم اون موقع قشنگ باز بود بعد گفت هر دو سه ساعت اسپری کن، اسپری میکنم خوبه بعد میگ ...

یعنی هنوز گچ داری؟ 

من اسپلینت و گچ رو تو یه روز برداشتم آخه. ولی خیلی حساس نشو، به هرحال کلی کار کرده رو بینیت و داخلش پر از ورمه هنوز. تا چند هفته دیگه خیلی بهتر میشه. من هنوز بعد از ۵ ماه احساس خشکی و کشیدگی میکنم تو بینیم گاهی.

آره واقعن حموم رفتن خیلی عذاب بود. البته من فک کنم ۳ بار با گچ بودم رفتم، مامانم اومد و دوش حمام رو از پشت گرفت رو موهام و منم کاملن سرمو عقب میگرفتم که آب رو صورتم نریزه. فقط من پوست صورتم خیلییییییی چرب میشد هی با شیر پاکن و دسمال مرطوب پاک میکردم.

ولی مسواک بچه گونه رو امتحان کن. واقعن راحته. 😉

یعنی هنوز گچ داری؟  من اسپلینت و گچ رو تو یه روز برداشتم آخه. ولی خیلی حساس نشو، به هرحال کلی ...

آره شنبه عمل کردم تامپونو دیروز کشید اسپلینت باید باشه فعلا، منم همش دارم صورتمو تمیز میکنم چرب میشه، باشه عزیزم مرسی از پیشنهادت  

چرا هی تبلیغ میکنن اینجا😒😒😳قبلا اینطوری نبود یه مدته آدمای بی شرافت به خاطر پول دارن بازاریابی میکنن بازاریاب های جراحا زیااااد شده خیلی مراااقب باشید به هیچکس اعتماد نکنید

والا هیچ دکتر دیگه ای ندارم مطب احمدی و منافی میخاستم برم نتونستم

کل دخترای فامیل یکی از دوستام با منافی عمل کرده همشون هم راضین ، اتفاقا اولین دکتری بود که به من معرفی شد

ولی من شنیدم اصلا بینی دست نمیزنه ، تو اینستا هم ببینید خودتون متوجه میشید ، خیلی طبعی کار میکنه

از کسایی که رفتن مطبش برا ترمیم هم شنیدم بینی های جراحی اولیه خودش خیلی خوب نی ، حتی کارشون  به ترمیم با خودش کشیده شده 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
کل دخترای فامیل یکی از دوستام با منافی عمل کرده همشون هم راضین ، اتفاقا اولین دکتری بود که به من معر ...

تو پیحش خیلی عکس نمیزاره چند بارم بعضی ها رو گذاشته که بنظر اصلا نیاز به عمل نداشتن ولی تو سایتش خیلی نمونه خوب دیدم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
تو پیحش خیلی عکس نمیزاره چند بارم بعضی ها رو گذاشته که بنظر اصلا نیاز به عمل نداشتن ولی تو سایتش خیل ...

من تعرفشو شنیده بودم

نوبت مشاوره هم گرفتم و خیلی زود نوبت میده

هزینه هم پرسیده بودم که میگفت اصلا تلفنی نمیشه هزینه و گفت ولی برای یکسال و نیم پیش فک کم گفت زیر ده تومن نیس

الان خیلی بیشتر شده

اگه دوس داری یه سر مطبش یرو

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

سلام به همگي

اول از همه خواستم تشكر كنم از دوستان خوبي كه توي اين مدت جوياي احوالم هستند و منو از دعاي خوب و انرژي مثبتشون محروم نكردند...

دلتنگ همون دوستان بودن باعث شد كه به اين سايت برگردم تا در جواب محبت هاشون فقط بگم : خيلي مخلصم!   

من فرصت نكردم مطالب جديد سايت رو بخونم ولي گذرا كه نگاه ميكردم احساس كردم همانطور كه انتظار مي رفت، متاسفانه رونق تاپيك كم شده و فرصت براي سودجويي و تبليغات عده اي مغتنم! 

لذا عزيزان جديد الورود تاپيك خيلي حواستون باشه، هر تبليغي رو باور نكنيد...   

هميشه باور داشتم و دارم، كه شرط اول موفقيت در اين است كه دوستانه و مثبت فكر كنيم و براي هم انرژي مثبت بفرستيم، جز اين باشد محكوم به زوال و شكست هستيم...

حرف خاصي براي گفتن ندارم.. 

چيزي به ذهنم نمياد كه بگم... انگار براي نوشتن، دلم خسته است! 

هرچند كه گلايه اي نيست، اما راستش گاهي برخي رفتارها از بعضي كاربرها شوق و اشتياق رو براي گفتن و نوشتن كم ميكنه.

يادمون نره كه اينجا همه چي دلي هست، دلگرم كه باشيم ميتونيم كوه رو جابجا كنيم ...

ارادتمند دوستان گلم

شايلين  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
من تعرفشو شنیده بودم نوبت مشاوره هم گرفتم و خیلی زود نوبت میده هزینه هم پرسیده بودم که میگفت اصلا ...

من الان به برادران و منافی فکر میکنم باید سر بزنم حتما 

شنیدم عمل اولو ۲۰ میگیره 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

راستي بچه ها

دو سه تا كار ديدم از دكتر حسين زاده

اونموقع كه تحقيق ميكردم ميخواستم برم مطبش ولي خب فرصت نشد!

ميدونم ويزيتش رايگانه پس ارزش يكبار رفتن رو داره.

به هيچ عنوان تاييدش نميكنم، چون خيلي نميشناسمش! اما بررسي كنيد و توي گزينه هاتون بهش فكر كنيد...

از ريسك كارها و خرابكارياش خبر ندارم و هيچموقع روي كاراش زوم نكردم.

پس بعنوان يك داده اوليه اين پست رو ميذارم، مسئوليت تحقيق و تفحص و قضاوت و انتخاب با دوستان  

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!