2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095497 بازدید | 66696 پست
من متاسفانه اصلا نمیتونم بینی‌ام رو خوب شستشو بدم‌ چون اولا سرم رو خم میکردم عقب و همه ی اون اب نمک ...

نه استخون کج نیست 

سوراخامم یکی نیست یکیش یکم بزرگتر 

من اصلا شستشو نمیدم فقط یه هفته شستشو دادم 

الان قطره میریزم فقط 

فک کنم باید باز دوباره شستشو بدم .شستشو میدادم باز میشد بینیم اما سردرد می گرفتم واسه همین دکتر گفت قطره بریزم

تا این دماغا دماغ بشه ما پیر میشیم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان دکتر نجفی ک میگن پر ریسکه همین محمدرضا نجفیه درسته؟؟؟

بله

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
یه بینی استخونی با انحراف دارم ، میخام خیلی کوچیک و صاف شه ولی کیلیپسی هم نشه ، کیو پیشنهاد میدین؟ ...

ببین من خودم استخونی بودم دکترم خوب در اورد حتی بعدشم تا الان چند بار ضربه ی در حد شکستگی خورد ولی هیچی نشده تنفسمم خوبه 

سامان طهماسبی بود

صبح به صبح نونم میخره بینیتون؟ ظرفارم میشوره؟ عجب دکتر پنجه طلاییه واقعا    

اره فکر کنم بتونه اینکارو هم بکنه :)))) اخه همیشه واسم سواله چرا هیچیش نمیشد.من همون روز که گچو باز کردم ضربه خورد دوباره رفتم کچ گرفتم.:)))) یه بار شیرجه زدم خورد کف استخر فقط کبود شد چند روز یه با تصادف کردم :)))))))

من چند وقت پیش تو یه پیجی راجع به سامی نظر خواستم یکی اومد گفت من با شهسواری عمل کردم عالیه سامی تنفسو داغون میکنه و این حرفا  ولی تعریفشو نمیکنم برو مطبش ببین حالا بعد دو ماه دوباره شروع کرده هر روز یه پیام میده از شهسواری تعریف میکنه و هی عکس میفرسته بلاکش کردم ولی چطور اینجوری دروغ میگن بدتر ضد تبلیغه که 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
من‌بینیم‌انحراف داره سوراخاش،نا متقارن . نوکش افتادگی داره و پایینش یه کم‌پهنه  اینجا از ابیان ...

من باهاشون عمل نکردم ولی مطبشون رفتم

کارش خوبه ولی طبیعی کاره 

باید خودت مطبش بری تا دستت بیاد

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
من چند وقت پیش تو یه پیجی راجع به سامی نظر خواستم یکی اومد گفت من با شهسواری عمل کردم عالیه سامی تنف ...

چون کارشون اینه 

هر روزی طرفدار یه نفر باشن 

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

بچه هایی که با دکتر خالقی عمل کردید ایشالا بینیتون عالی بشه و بهترین نتیجه رو بگیرید

ولی اونایی که عمل نکردن بیشتر تحقیق کنید ، من ازشون مشکل تنفسی زیاد به گوشم خورده

حتی یکی از دوستامم رفت تو مطبشون دید این مورد و که اومده بودن با خودشون ترمیم

خلاصه هر کی و انتخاب میکنید حسابی تحقیق کنید

به حرف من و بقیه هم خیلی اعتماد نکنید

خودتون برید دنبال تحقیق و نمونه دیدن