در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
عزیزم بینی منم گوشتیه شما چه مدلی میخوای عمل کنی بگو تا بهت اطلاعات بدم تا جایی که بتونم
ممنونم عزیزم یه بینی طبیعی میخوام خیلی خیلیم طبیعی نه ولی یه جوری ک شبیه خوک نباشه بینی من مشکل زیادی نداری فقط افتادگی دارع و اذیتم میکنه میخوام قبل عروسیم عمل کنم انقد دیگ سرچ کردم خسته شدم
مناز ابیانه هم خوب شنیدم و هم بد خودم دیروز رفتم همه موردها گچ داشتن چیزی مشخص نبود ...
سلام. دکتر ابیانه در مجموع جزو دکترای نسبتا کم ریسکن من چند بار رفتم مطبشون البته هیچ وقت تعداد عمل کرده ها زیاد نبود من ناراضی ندیدم ولی یکی از دوستان رفته بود گفت که یه مورد مشکل تنفسی دیده منم تو اینستا یه مورد مشکل تنفسی دیدم و ظاهرش هم خیلی بد شده بود یه آقایی هم زیر همون پست کامنت گذاشته بودن که با دکتر ابیانه عمل کردن و بینی شون به خاطر نخ بخیه عفونت کرده. بیشتر کسانی که عمل کردن روز یکشنبه میرن مطب. من خودم شنبه ی هفته ی گذشته پیش دکتر ابیانه عمل کردم الان زوده واسه نظر قطعی دادن
مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲) ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
کسی دکتر رویین تن و میشناسه اینجا؟؟؟میدونین کارش چطوره؟؟؟
من یه نفرو دیدم اگه اشتباه نکنم فامیلیشو درست یادم مونده باشه باهاش ترمیم کرده بود گفت مطبش قلهکه راضی بود از گوشش غضروف گرفته بود و چند بار بعد عملم کورتون تزریق کرده بود میگفت ورم داشته مشکل تنفسیداشته که برطرف شده بودو نفسش صدا نداشت یکم سربالا بود ولی خودش خیلی راضب بود متقارن هم بود