2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095495 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم پزشکتون؟ براثر جاذبه زمین به مرور بینی افت میکنه و سرپایین میشه

همدان دکتر بهنود

گفته بعد از ۶ ماه بیا برات درستش میکنم ولی خودم نظرم اینه بازم صبر کنم .از این طرف تنفسم خیلی اذیتم میکنه.برام سواله اگه بخواد قوس بینی پر کنه دوباره استخونو میشکونن چون شنیدم غضروفم که پیوند بزنن بعد از ی مدت جذب میشه.از اول گفتم قوس دوست ندارم الان همون چیز بده شده .بالای سوراخ بینیمم که خط داشت بیشتر خودشو نشون میده اگار ۴ تا سوراخ داره .اونو میخواد پکار کنه.سشنبه برم ببینم دکتر چی میگه.

ی دکتر دیگه هم برم مشاوره نظره اونم بدونم 

همدان دکتر بهنود گفته بعد از ۶ ماه بیا برات درستش میکنم ولی خودم نظرم اینه بازم صبر کنم .از این طرف ...

عزیزم بینی تا یکسال هشتاددرصد شکل میگیره

بعد یه سال و نیم جامیفته.میفهمم خیلی سخته مشکل تنفسی واقعا شرایط سختیه....

به دکترت اعتماد نکن سر شش ماه کاری انجام نده

البته وقتی دکترت برای اولین عملت این همه خطای پزشکی داشته عاقلانه نیست مجدد بری پیشش برای ترمیم!!

خیلی محترمانه برو شکایت کن .پول عملو بهت پس میدن

تا کارای شکایتتو کنی پولتو بگیری شده یه سال

خوووب تحقیق کن و دکتر ترمیمی پیدا کن

به هییچ وجه به پزشکی که مشکل تنفسی بعد از عمل برات بوجود اورده مجدد اعتمااد نکننننن

همدان دکتر بهنود گفته بعد از ۶ ماه بیا برات درستش میکنم ولی خودم نظرم اینه بازم صبر کنم .از این طرف ...

غضروف جسد انسان بعد از مدتی جذب میشه!!مبادا غضروف مصنوعی یا غضروف جسد برات بزاره

قبول نکنیا.از بدن خودت میتونن پیوند بزنن قوس بینیتو پر کنن.نگران نباش دکتر درست حسابی پیدا کن

بااین چیزایی که تو نوشتی انگار هیچی حالیش نیست فقط پول براش مهمه نه سلامتی مریض!!

اون خطای بالای پره ها هم به خاطر بد چسب زدنه

بچه ها من امروز رفتم تامپون رو ورداشتن واسم. تازه فهميدم من كلا به روش بسته عمل شدم و اصلا بخيه براي ...

سلام عزیزم. بینی نو مبارک 😁😁😁

میشه الان ک چند ماه گذشته از عملتون بفرمایید راضی هستید یا ن؟!

ر

بچه ها توروخدا راهنماییم کنید من واقعا گیج دارم میشم 

به نظر شما از بین این دکترا کار کدوم دکتر بهتره ریسکش کمتره دردش کمتره و گوشتی خوب میتونه در بیاره .واقعا گیج شدم

جهانیان.جهان دیده.بنیادی.نادریان.حمیدرضا ابراهیمیو جاودانی.

سلام دوستان، یه سوال داشتم، کسی بوده که غوز بینیشو برداشته باشه؟

من 53 روز پیش عمل کردم، الان یه هفته ای هس حس می کنم جایی که غوز برداشته شده از ناحیه بالاتر و پایین تر بینیم گود تره

دست که میکشم میره داخل اون منطقه

به دکتر گفتم گفت بد چسب زدی!!!

گفتم چیکار کن گفت چسب های بالایی رو اروم بزن فقط چسب پایینی رو یکم سفت بزن

کسی تجربه نداشته؟

بچه ها توروخدا راهنماییم کنید من واقعا گیج دارم میشم  به نظر شما از بین این دکترا کار کدوم دکت ...

من بین اینایی که گفتی فقط نادریان رو میشناسم که کارش خوبه 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلام دوستان کسی با دکتر عامری دماغ گوشتی طبیعی عمل کرده؟ کارش خوبه؟

اینجا کسی با عامری عمل نکرده لااقل تو ۷ ۸ ماه گذشته ولب من مطبش رفتم باید برید نمونه هاشو ببینید 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔